Hoppa till innehåll

Massör på Flexmassage - utbildning & spännande karriär med oss!

Sista ansökningsdag
13 februari 2025 (165 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi brinner för att hjälpa människor må bättre genom massage!

Är du den vi söker?

Vem är du?Vi söker personer som delar våra värderingar och engagemang för hälsa. Dessa människor erbjuder vi sedan att utbilda från grunden.

Vi är säkra på att det finns många personer som skulle passa hos oss och arbeta med massage och få människor att må bättre, men att det kan vara utmanade att först utbilda sig utan att veta att man har ett nytt arbete som väntar.

Vi söker självklart dig som redan är utbildad massör, men ävendig som vill utbilda dig och som vill vara med och göra skillnad för våra kunder.

För att trivas som massör hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor med olika typ av smärta, även vara flexibel, utåtriktad och självständig.

Du tycker om att arbeta både i team och individuellt.

Vi söker dig som känner dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina kunder som gör att de vill komma tillbaka.

Din arbetsuppgift som massör är att ge massage i form av djup klassisk massage, gravidmassage och bindvävsmassage samt hantera kassan och ta hand om mottagningen. Ett service arbete som passar dig som tycker om att ta hand om andra människor och få dem att må bättre!

Hur vi går till väga för att hitta rätt personer?

Du gör en ansökan för tjänsten. De som är av intresse kallas sedan till intervju.Rätt person är en person som passar in i vår beskrivning.

Vad vi erbjuder dig?

Korta arbetsdagar (6 - 6,5 tim.)

En härlig gemenskap med kollegor som är omtänksamma.

Ett fysiskt arbete medgod ergonomi och nogrann utbildning.

Kontinuerlig vidareutveckling.

Ett lugnt och harmoniskt arbete där du hjälper en kund i taget.

En arbetsplats som är mån om sina anställda.

Bara trevliga och tacksamma kunder.

Utöver detta erbjuder vi även:

Friskvårdsbidrag

En massage i månaden i utbildning och friskvårdssyfte.

Engagerade kollegor och ledare.

Intern hälsostrategi för all personal.

Fina och fräscha miljöer.

Möjlighet att vidareutvecklas och arbeta med support, utbildningar inom massage eller i en ledande roll inom kedjan.

Vår rekrytering:

Att vara massör handlar till största delen om personlighet, engagemang, intresse och service. Att lära sig massera är inte svårt om man har intresse och uppfyller allt ovan och verkligen vill lära sig. Kika gärna runt på vår rekryteringssida för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss. Ett av våra viktigaste värdeord är Flexibilitet!Vi har under de senaste åren framgångsrikt anställt över 120 massörer den här vägen. Att första ha intervju, anställa och sedan utbilda till massör från grunden.Det är ett vinnande koncept där vi fått mångaväldigt nöjda kunder samtnya medarbetare.

Något vi är glada för är att våra massörer kan ha långa anställningar och att vårt koncept har gjort att det är hållbart att arbeta som massör så länge man vill, inte så länge kroppen orkar!

Anställningsform/villkor

Vi har seriösaavtal på 75-80%med 6-6,5 timmars arbetsdag (våra tjänster är på minst 126tim/månad)fast månadslön samt en bonusdel som ger dig ökad motivation samtextra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklön och följerLAS.Grundlönen sätts utifrån ålder, erfarenhet samt utbildning:Lönen kan variera och vara som lägst22000kr men också som högst29000kr.Variationen beror på ingågnslönen, men även på hurmånga pass du har per månad - februari är t.ex. en kortare månad medan mars är längre så du har 21-24 arbetspass (á 6-6,5tim) per månad med ett rullande 2 eller 3 veckors schema. Du får även en bonus på hur bokaddu är, på många mottagningar och också beroende på om det är högsäsong eller ej så kommer du ha den högsta bonusen på 4500kr, men under lågsäsong ska du också hamna där när du blivit en populär massör med många stamkunder. Så lönen är i stor grad påverkningsbar.

För att vi skall kunna ge dig utbildningen gratis så behöver du garantera att ha som mål att arbeta hos oss minst 6 månader, vi lägger ner mycket tid och engagemang för att göra dig till en fantastisk massör såsjälvklart är målsättningen att det skall bli en lång anställning!

Varaktighet

Tjänsterna startar efter överenskommelse efter utbildningen.Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildningsdatum

Utbildning till Friskvårdsmassör 12-22 september2024 i Torslanda - Göteborg

Fysiska träffar:

Utbildning september

12/9 kl.09.00-16.00

13/9 kl.09.00-16.00

14/9 kl.09.00-16.00

15/9 kl.09.00-16.0019/9 kl.09.00-16.00

20/9 kl.09.00-16.00

21/9 kl.09.00-16.00

22/9 kl.09.00-16.00

(100% närvaro krävs)

Under utbildningsperioden mellan träffarna ska du göra praktik på vänner och familj, antingen hemma om du kan låna en bänk, men helst på den mottagning du ska arbete på så får du in rutiner och en känsla för arbetsplatsen samtidigt. Du kommer även att få utbildning i våra administrativa verktyg lokalt på din mottagning samt gå bredvid erfarna massörer och se hur de bemöter kunder, är med i behandlingsrummet hos några kunder för att se upplägg och anpassning, förstå rutiner samt att ta betald.Allt för att du ska bli så redo som möjligt för ditt nya arbete som massör!Utbildningen har ett värde på 20 000kr och vi har som krav att anställning är minst 6 månader för att vi ska stå för investeringen och att göra dig till en framgångsrik massör.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage.

Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan och du arbetar på ett "rullande schema".

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 februari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se