Hoppa till innehåll

Konsultchef till Eterni

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

KONSULTCHEF TILL ETERNI

ARBETSUPPGIFTER
Som konsultchef och rekryterare på Eterni arbetar du med hela vår uthyrningsprocess, från försäljning och rekrytering till bemanning och personalansvar. Rollen innebär stor frihet under ansvar där du planerar dina dagar som du önskar utifrån vad verksamheten kräver. Du rekryterar in nya konsulter till vår uthyrningsverksamhet men direkta rekryteringar förekommer också där du agerar konsultativt och rådgivande. Viss nykundsförsäljning ingår i rollen där du träffar potentiellt nya kunder till Eterni och merförsäljer på befintliga kunder. Som konsultchef och rekryterare på Eterni arbetar du brett inom såväl arbetar- som tjänstemannasidan. Nedan delar ingår i rollen:
 
  • Försäljning - fysiska och digitala kundmöten med såväl nya som befintliga kunder
  • Rekrytering - kravprofilstagning, annonsering, urval, intervjuer och referenstagning
  • Personalansvar - anställning, introduktion, HR-frågor, medarbetar- och lönesamtal
  • Administration - bokningar, schemaläggning, tidrapporter och fakturering
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som ser fram emot att delta i vår spännande resa och bidra till vår tillväxt och etablering i Göteborg med omnejd. Vår företagskultur präglas av en prestigelös och kundorienterad inställning, där vi både arbetar i team och självständigt – något som du är bekväm med.

Du är en positiv, ödmjuk och arbetsam person som sätter laget före jaget och trivs med en varierad arbetsdag. Din kreativitet, problemlösningsförmåga, initiativrikedom och noggrannhet är framträdande egenskaper hos dig.

Tillsammans med dig vill vi fortsätta att bygga upp Eterni, ett mindre företag med höga ambitioner och mycket hjärta. Vidare tror vi att du har:
 
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Intresse av försäljning och kundvård
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort 
 OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta utifrån Eternis kontor i Göteborg. Dina kunder och konsulter kan dock finnas runt om i Västra Götaland. Tjänsten innebär fast månadslön samt bonusmöjligheter.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se