Hoppa till innehåll

Vinälskande servis till Bar Amuse på Pigalle

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

De glada 20-talet, champagne som flödar, lyxiga textiler och trumpetmusik som ylar. Kliv in på Pigalle och känn alla dina sinnen beröras. Bar Amuse är det först som möter dig, skapar värme och den där inbjudande känslan som får våra gäster att aldrig vilja lämna.Pampiga eventlokaler, unika rum och murriga restaurang Atelier på översta plan. Hos oss får du plats att vara dig själv, utrycka dig själv och utmana dig. Hos oss får du verkligen känna dig speciell och att livet alltid kan ha en guldkant.

Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Nu söker vi dig att ta hand om vårat älskade Bar Amuse

Du brinner för att ta hand om gästerna och älskar att bidra till deras upplevelse. Du strävar alltid efter att göra det lilla extra, både för teamet liksom för dina medarbetare. Självklart har du inte bara ett intresse för vin utan också en gedigen kunskap och den ständiga viljan att vilja utvecklas och utmanas i dina kunskaper.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av helheten, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Dina arbetsuppgifter i Bar Amusekommer bland annat att innebära:

  • Vara med och ta fram vad som är helt rätt för just Bar Amuse och ständigt utveckla
  • Värna om vårtvinsortiment på första plan, och detta för att du ÄLSKAR vin.
  • Vara en del av hela första våning, vilket innebär att också checka in och ut våra hotellgäster, även om Bar Amuse kommer vara ditt fokus
  • Ta emot gäster på de där lilla extra och exklusiva sättet
  • Du blir som ansiktet utåt för för vad gästen möter först och sist på Pigalle

Utöver det tror vi att du behöver:

  • Erfarenhet från yrket
  • Intresse för människor
  • Intresse för både mat, dryck och helhetsprodukten
  • Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket
  • En riktig team player som aldrig tvekar på att göra det lilla extra, varken för gäster eller medarbetare

    Om tjänsten

    Anställningsform: 100% tillsvidare kväll och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

    Om processen: Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2024-08-09

    Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.

    Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    16 januari 2025 (165 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se