Hoppa till innehåll

Servis till Restaurang Atelier på Hotel Pigalle

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

De glada 20-talet, champagne som flödar, lyxiga textiler och trumpetmusik som ylar. Kliv in på Pigalle och känn alla dina sinnen beröras. Pampiga eventlokaler, unika rum och mysiga restaurang Atelier på översta plan. Hos oss får du plats att vara dig själv, utrycka dig själv och utmana dig. Hos oss får du verkligen känna dig speciell och att livet alltid kan ha en guldkant.

Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Nu söker vi dig för passion för mat, dryck och människor!

När dörrarna öppnas och hissen sjunger till igen har du ingen aning om vart du hamnat. Musiken är påtagligt närvarande och plötsligt känns det som att du står i köket på Atelier.Du ser dig om i lokalen och slås av den härliga mixen av människor i olika åldrar. På ena bordet sitter tjejgänget, några sittdansar samtidigt som de sippar på en Pigalloma. Längre bort ser du familjen som precis fått in desserten och kärleksparet som bläddrar i den gedigna vinmenyn. En kväll i Atelier är ingen den andra lik, men det är alltid go stämning och vi vill att du är en del utav det!

Hos oss serverar vi mat med franska influenser och viner som kompletterar dessa smakar. Vi är en mysig och rustik vindsvåning som på sommaren dessutom öppnar upp en fantastisk takterrass. Vi levererar hög service där gäster står i fokus och får vi alltid jobbar för att överträffa gästens förväntningar.Du förväntas kunna vår produkt och vilja utvecklasmed oss.

Om tjänsten

Anställningsform: 80% tillsvidare, dag, kväll och helgTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Utöver det tror vi att du behöver:

      • Tidigare erfarenhet från restaurang
      • Är en team player
      • Ser helheten i huset
      • Är driven och framåt
      • En varm person

      Meriterande

      • Sex års erfarenhet
      • Vinkunskap

      Om processen:

      Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2024-08-09

      Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.

      Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      16 januari 2025 (165 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se