Hoppa till innehåll

Extrapersonal till event och fest på Pigalle

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

De glada 20-talet, champagne som flödar, lyxiga textiler och trumpetmusik som ylar. Kliv in på Pigalle och kännalla dina sinnen beröras. Pampiga eventlokaler, unika rum och mysiga restaurang Atelier på översta plan. Hos oss får du plats att vara dig själv, utrycka dig själv och utmana dig. Hos oss får du verkligen känna dig speciell och att livet alltid kan ha en guldkant.

Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Nu söker vi dig!

Vi på Pigalle ställer ofta till med festligheter, allt från magiska bröllop till företagsevent som får kristallkronor att vibrera och andra privata kalas.Att arbeta event och fest hos oss innebär att ge gästen den bästa tänkbara upplevelsen, att vara med och förmedla en känsla och stämning som man längtar tillbaka till.Vi vill alltidge service ut över det vanliga och utmana oss för att ständigt överträffa gästens förväntningar. Vi tror på det vi gör ochvi söker nu någon som kan hjälpa oss extra under just dessa event.

Hur kan en dag se ut?

- Förbereda lokal, dukning, utsmyckning, möblering m.m- Hälsa välkomna, värdskap under kvällen och avslut- Återställa lokal - Servering av mat och dryck - Enklare barhantering

Om tjänsten

Anställningsform: Extra/vid behov, framförallt helger och kvällarTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Så, vem är du?

Vi tror att denna tjänst passar perfekt för dig som pluggar och vill söker ett extra jobb eller ha ren annan sidosyssla som gör kvällar och helger fria. Vi ser att du är en omhändertagande och lyhörd person. Någon som kan ge hög service och som gillar detaljer. Vi tror att du har erfarenhet inom service sedan tidigare och att du inte har ont av att ge järnet. Det kommer krävas av dig att ta egna beslut ochsjälvklart kommer teamwork vara nyckeln till framgång.

Om processen:

Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2024-08-09

Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 januari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se