Hoppa till innehåll
Espresso House Sweden logotyp

Beredningsmedarbetare Göteborg

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du vår nästa Beredningsstjärna?

Vår beredning/centralkök består av ett team med beredningspersonal som arbetar med produktion av smörgåsar och sallader som skickas till våra coffee shops i centrala Göteborg Är du sugen på ett roligt arbete med fokus på kvalité för Espresso House produkter, så är detta rätt för dig!

Som en del av beredningens team ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa effektiv produktion, matsäkerhet och exceptionell service på de produkter vi levererar till shop. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs sen kvälls-/nattid.

Vår Centralberedning i Göteborg byter till en helt ny, större och fräschare lokal där fler sallader och smörgåsar ska skapas till våra coffee shops! Därför söker vi nu fler stjärnor till vårt team!

Hur vet du att det är dig vi söker?
  • Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten nattuggla som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
  • Du får gärna ha tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
  • Du är ansvarsfull och initiativrik.
  • Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
  • Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet!
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Espresso House Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Låt oss blicka tillbaka till när allt började, den där tisdagsmorgonen i Lund 1996. Det var dagen då dörrarna öppnades till Espresso House första coffee shop och vad som skulle komma att bli ett helt nytt svenskt livsstilskoncept. Skaparna bakom konceptet var de två studenterna Charles och Elisabeth Asker. Mycket har hänt sedan den där morgonen på Kyrkogatan i Lund 1996. Från ett företag bestående av 1 coffee shop och Charles och Elisabeth, till att idag innefatta över 400 coffee shops och fler än 3500 Baristor. Espresso House familjen blir större och större för varje ny coffee shop vi öppnar. Från den första koppen kaffe som serverades i Sverige till att idag servera kaffe till gäster i Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Resan har bara börjat, för på Espresso House tycker vi att alla förtjänar riktigt bra kaffe och det är vårt mål att visa världen vad en kaffeupplevelse i världsklass handlar om.