![Espresso House Sweden logotyp](https://jobb.blocket.se/i/bannerflow/22/2258420895.jpg)
Beredningsmedarbetare Göteborg
Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du vår nästa Beredningsstjärna?
Vår beredning/centralkök består av ett team med beredningspersonal som arbetar med produktion av smörgåsar och sallader som skickas till våra coffee shops i centrala Göteborg Är du sugen på ett roligt arbete med fokus på kvalité för Espresso House produkter, så är detta rätt för dig!
Som en del av beredningens team ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa effektiv produktion, matsäkerhet och exceptionell service på de produkter vi levererar till shop. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs sen kvälls-/nattid.
Vår Centralberedning i Göteborg byter till en helt ny, större och fräschare lokal där fler sallader och smörgåsar ska skapas till våra coffee shops! Därför söker vi nu fler stjärnor till vårt team!
Hur vet du att det är dig vi söker?
Vår beredning/centralkök består av ett team med beredningspersonal som arbetar med produktion av smörgåsar och sallader som skickas till våra coffee shops i centrala Göteborg Är du sugen på ett roligt arbete med fokus på kvalité för Espresso House produkter, så är detta rätt för dig!
Som en del av beredningens team ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa effektiv produktion, matsäkerhet och exceptionell service på de produkter vi levererar till shop. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs sen kvälls-/nattid.
Vår Centralberedning i Göteborg byter till en helt ny, större och fräschare lokal där fler sallader och smörgåsar ska skapas till våra coffee shops! Därför söker vi nu fler stjärnor till vårt team!
Hur vet du att det är dig vi söker?
- Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten nattuggla som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
- Du får gärna ha tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
- Du är ansvarsfull och initiativrik.
- Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
- Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet!