Hoppa till innehåll

DevOps Engineer

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Diadrom växerDiadrom, med över 20 års erfarenhet inom branschen, söker nu DevOps-ingenjörer som vill vara en del av vår fortsatta tillväxt och innovation. Vi arbetar med olika klienter och branscher, vilket ger dig möjlighet att kontinuerligt utvecklas och utmanas inom IT-landskapet. Hos oss får du inte bara lösa komplexa problem utan även vara med och skapa tekniska lösningar som driver branschen framåt. Vi värdesätter ständig utveckling och lärande, där din expertis och tekniska skicklighet är avgörande för vår framgång.

Är du redo att forma framtidens IT-lösningar som konsult? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsuppgifter:

Exempel på möjliga arbetsuppgifter som kan ingå i rollen:

Utveckla och underhålla system för kontinuerlig integration och distribution (CI/CD) över olika programvaru- och maskinvaruspår inom vår produktportfölj.

Automatisera byggen, tester och distributioner för att säkerställa snabb och tillförlitlig leverans av programvara.

Hantera och optimera molnbaserade infrastrukturer och plattformar för att säkerställa skalbarhet, säkerhet och tillgänglighet.

Samarbeta med utveckling, testning och driftteam för att förbättra processer och verktyg för att stödja DevOps-principer.

Implementera och underhålla övervaknings-, loggnings- och säkerhetslösningar för att säkerställa hög tillgänglighet och prestanda för systemen.

Delta i planering och strategisk utveckling av infrastruktur och arkitektur för att stödja långsiktig tillväxt och skalbarhet.

Dokumentera och följa bästa praxis för konfigurationshantering och automatisering av driftsättning.

Krav och Kvalifikationer:

Erfarenhet: Några års erfarenhet av arbete som DevOps-ingenjör eller inomrelaterade roller inom IT och mjukvaruutveckling.

Utbildning: Relevant examen inom datavetenskap, systemvetenskap,mjukvaruteknik eller liknande område, eller motsvarande yrkeserfarenhet.

    Automatisering: Djupgående kunskap och erfarenhet av att automatisera byggen,tester och distributioner med verktyg som Jenkins, GitLab CI/CD, eller liknande.

      Molnkompetens: Erfarenhet av att hantera och optimera infrastrukturer imolnbaserade miljöer som AWS, Azure, eller Google Cloud Platform (GCP).

      Scripting och Programmering: Kunskaper i scripting-språk som Python, Bash eller liknande, samt erfarenhet av att hantera infrastruktur som kod (IaC) med verktyg som Terraform eller Ansible.

      Övervakning och Säkerhet: Erfarenhet av att implementera övervakningslösningar som Prometheus, Grafana och säkerhetsåtgärder som IAM (Identity and Access Management) och nätverkssäkerhet i molnmiljöer.

      Dokumentation: Erfarenhet av att dokumentera konfigurationer, processer och bästa praxis för att underlätta kunskapsdelning och förbättra teamets effektivitet.

      Personliga egenskaper:

      • Problemlösning: Förmåga att analysera och lösa komplexa tekniska problem i en dynamisk och snabbrörlig miljö.
      • Samarbete: God förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med utvecklare, testare och andra intressenter för att säkerställa en smidig utvecklings- och driftsprocess.
      • Flexibilitet och agilitet: Förmåga att anpassa sig till förändrade krav och möjlighet att arbeta effektivt i agila och snabbrörliga teammiljöer.

      Här är fyra skäl att välja Diadrom:

      Specialistkompetens inom diagnostik: Utveckla din kunskap från grundläggande till avancerade diagnostiktekniker.

      Påverka stora kunder och uppdrag: Forma din karriär genom nära dialog och kontinuerlig kompetensutveckling.

      Delta i vår resa sedan 1999: Skapa gemenskap och väx med erfarna kollegor.

      Bidra till en hållbar framtid: Tillsammans med våra kunder och med ny teknik kan vi vara med och uppfylla miljömålen 2035 och skapa en hållbar framtid!

      Våra förmåner:

      Fast månadslön & kollektivavtal

      Maxat friskvårdsbidrag

      Sjukvårdsförsäkring

      Pensionssparande

      Jobbdator, mobil och möjlighet till personalbil

      Fler förmåner via Benify

      Centralt kontor på Första Långgatan i Göteborg!

      Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vår spännande resa! Under veckor 28-32 tar några av oss semester, vilket kan påverka svarstiden något.

      Urval kommer sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag. Till hösten är vi tillbaka med nya möjligheter och spännande projekt. Under tiden du väntar på svar, kan du alltid kolla in vår diagnostikbok eller våra mjukvaruprodukter för att lära dig mer om oss. Vi ser fram emot att få lära känna dig och höra mer om dina kompetenser och erfarenheter!

      Ha en fantastisk sommar, så hörs vi när vi är tillbaka!

      Mjukvaruprodukter: Software - Diadrom

      Diagnostikboken: White paper library - DiadromSista ansökningsdag1 oktober 2024

      Följs oss påInstagram,Facebookoch/ellerLinkedInför att få en bättre inblick i Diadroms värld och livet som Diadromare.

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      29 december 2024 (164 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se