Hoppa till innehåll

Erfaren lagermedarbetare till lager i Sisjön!

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företagetVår kund tillhör en koncernmed medarbetare runt om iEuropa och Asien ochären ledande leverantör till industrin. Lagret i Göteborg består avett mindre teamdär arbetsmiljön präglas av stark sammanhållning och korta beslutsvägar. Utöver detta finns det ytterligare ett 20-talanställda på de andraavdelningarna.

Om tjänstenTjänsten som lagermedarbetare är bred och innefattar en rad olika lageruppgifter så som in- ochutleveranser, plock och pack samt truckkörning. Utöver det förekommer även en deladministrativa arbetsuppgifter i deras affärssystem.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd på DFDS Professionals AB och arbetar som konsult hos vår kund. För rätt person finns stora möjlighet att bli anställd direkt av kundföretaget.

Arbetet ärförlagt under vardagar och arbetstiderna är 07:00-15:30.

Om dig

I rollen som lagermedarbetare sker arbetet tätt ihop med de andra medarbetarna och du behöver därför trivas med att jobba tillsammans med andra i ett mindre team. Det är viktigt att du är noggrann, självgående samtansvarstagande för att kunna genomföra arbetsuppgifterna korrekt och få de slutfördai tid. Tidigagare erfarenheter av lagerarbete och administrativa arbetsuppgifter är meriterande för tjänsten.

Krav för tjänsten

    • Truckkort A+B
    • Svenska språket obehindrati tal och skrift, samtgoda kunskaper i engelska
    • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
    • Tidigare erfarenhet av administativa arbetsuppgifter, samt systemvana

    Ambulerandekonsult:

    Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

    Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

    KontaktuppgifterHar du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.comRekryteringsarbetet sker löpande.

    Det går ej att ansöka via mail.

    DFDS Group

    DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

    DFDS Professionals

    DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.SökordDFDS | Göteborg | Transport | Logistik| Lagerarbete |

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se