Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du vår nästa fastighetschef?

Är du en tydlig och kommunikativ ledare som är orädd och tycker om ansvar, som brinner för både förvaltning och drift av fastigheter lika mycket som du brinner för att säkerställa att kärnverksamheten flyter utan hinder?

Trivs du med att jobba i en komplex miljö och organisation och har ett stort intresse att bidra till driften i ett av Sveriges största logistikbolag?

Då är du förmodligen precis den vi söker och vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker dig som är en självgående ledare som tar dig an dina uppgifter med ett kreativt och pragmatiskt förhållningssätt och som är redo att ta dig an utmaningen som fastighetschef i ett bolag som är i ständig utveckling.

Det här får du arbeta med

Du kommer bli en nyckelperson i den tekniska förvaltningen och driften av fastigheten som du ansvarar för och till viss del arbeta operativt med avdelningens uppgifter.

I rollen är det ditt ansvar att driva arbetet framåt genom att upprätta operativa planer för verksamheten och leda och fördela arbetet för din personal som säkerställer vår leverans.

Du ansvarar för att driva flertal avtal kring tex kyla och portar, samt säkerställa en avbrottfri fastighetsdrift.

I arbetet ingår att skapa underhållsplaner, följa upp garantier och hålla ett tätt samarbete med avtalsleverantörer till Dagab.

Anläggningen är känslig för driftstopp och är tekniktung med kranlager, kyla/värme och tempererade zoner. Anläggningen består även av kontor, personalmatsalar, gym, markområden och parkeringar m.m.

I rollen ingår att säkerställa kompetensen inom de olika uppdragen du ansvarar för gällande bl.a. utbildning och rekrytering, leda och fördela arbetet med fullt personal- och arbetsmiljöansvar samt budgetansvar.


Du förväntas samarbeta med övriga ansvariga på anläggningen så som lager- och transportchefer och ingår i den lokala ledningsgruppen. Du har dessutom kontakt och samarbete med fastighetschefer på våra anläggningar runt om i landet. Du rapporterar till Dagabs fastighetschef.

Utöver din kunskap och kompetens inom området så kräver arbetet att du är lyhörd för verksamhetens behov och följer uppsatta mål och aktiviteter enligt affärsplan.

Det här söker vi

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller annat område som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Du har:

  • en gedigen teknisk bakgrund samt minst tre års erfarenhet av en liknande roll där du haft lönesättande ansvar för en grupp medarbetare.

  • du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med tekniska fastighetssystem och uppföljning av energi.

  • dokumenterad erfarenhet av att leda en arbetsgrupp.

  • kunskap och erfarenhet av att arbeta med strategier, mål, planer och uppföljning samt lett förändrings- och utvecklingsarbete.

  • god förståelse för hur man utformar tekniska leveranser utifrån verksamhetsmål och själv drivit verksamhetsutvecklande arbete.

  • goda kunskaper i svenska och engelska och uttrycker dig väl i både tal och i skrift.

  • god samarbetsförmåga, är uthållig och coachande leder din organisation framåt med fokus på stabilitet och trygghet.

Dessutom är du:

  • bekväm i- och trivs med att jobba i en komplex miljö och organisation och har ett brinnande intresse att bidra till driften i ett av Sveriges största logistikbolag.

  • självgående, strukturerad samt mål- och resultatorienterad ledare som tar dig an dina uppgifter med ett kreativt och pragmatiskt förhållningssätt.

  • förmögen att snabbt skapa dig en överblick samt plan på hur du strategiskt ska gå till väga för att uppnå organisationens mål.

  • skicklig på att kommunicera med olika personer på olika nivåer och i skilda sammanhang.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Daniel Wiklund, daniel.wiklund@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-08-11. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 67 miljarder kronor (2022) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se