Hoppa till innehåll

Sales Administrator

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu förstärkning till vår administrationsavdelningpå vårt skandinaviska huvudkontor i Göteborg! Som Sales Administrator hos osspå Creditsafe blir du en del av ett avSveriges ledande kreditupplysningsföretag!I rollen somSalesAdministrator på Creditsafeblir du en viktig spelare i ett team som främst ansvarar för löpande avtalsregistrering och hantering av våra back office-system. Uppgifterna utförs enligt uppsatta processer och rutiner, men det finns även utrymme – och vi uppmuntrar – till att ta egna initiativ till förbättring och effektivisering. Våra säljare är vår främsta motpart men direktkontakt med kund sker också.

Du kommer att ingå i ett team sombestår av fyra personer som alla arbetar tillsammans mot våra mål, även om den största delen av uppgifterna utförs självständigt.

Vem är du?Vi söker dig som är noggrann och förstår vikten av bra administration inom ett företag.Vi förutsätter därföratt du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter (även om det såklart är meriterande). Det viktigaste för oss är att du är strukturerad, har en god social förmåga ochhar en förmåga att emellertid kunna hanteraintensiva perioder utan att tumma på kvalitén. Duhar god datorvana, talar och skriver svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska. Norska och/eller danska språkkunskaper är meriterande men inget krav.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.Om ossCreditsafe är ett kreditupplysningsföretag som ger dig en tydlig bild över det ekonomiska läget och vilken risk ditt företag ställs inför. Vi samlar information från en mängd officiella källor, däribland skandinaviska myndigheter.Vi erbjuder dig en stimulerande, öppen och flexibel arbetsplats med kontor i centrala Göteborg. Creditsafe är dockså mycket mer än bara en vanlig arbetsplats! Vi kan skryta om träning på arbetstid, gemensamma frukostar, kickoffer och roliga personalfester. Som anställd hos Creditsafe blir du en del av ett framgångsrikt företag där våra passionerade medarbetare är den största framgångsfaktorn! Det vi är allra mest stolta över hos oss på Creditsafe ärsom sagtvår personal! Vi är ett gäng engagerade medarbetare som tillsammans gör att ingen dag blir den andra lik. Vi är otroligt stolta över den energi och gemenskap som finns bland våra kollegor - det är något vi älskar att skryta om!

Övrig information

  • Tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Fast månadslön
  • Kontorstider

Eftersom att vi just nuär mitt i semestertider vill vi informera om attåterkopplingkommer att ske tidigast vecka 34. Vi ser gärna att just du skickar in din ansökan så snart som möjligt ändå.Vänta inte, ansök idag!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se