Hoppa till innehåll

Byggledare berg

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi sökerbyggledare berg för projekt västlänkentill Trafikverket i Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

Som Byggledare berg inom projekt Västlänken ansvarar du, inom tilldelat område, för att skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation genom att i samverkan med entreprenören uppnå optimala lösningar i bygg- och förvaltningsskedet samt bevaka att beställarens krav innehålls. Byggledaren rapporterar till samordnande byggledare berg och följer upp entreprenörens utförande avseende tid, kostnad och innehåll samt mot gällande krav och regelverk. I rollen ingår att styra mot bra lösningar i samverkan med entreprenören samt att följa uppoch säkerställa att gällande tekniska krav och regelverk avseende bl.a.arbetsmiljö och säkerhetsskyddshantering efterföljs. I byggledarrollen ingår även att sammanställa bergarbetenasframdrift och för beställarens räkning fatta beslut i produktionstekniska frågor. Byggledaren kommer att vara medlem i den samverkansorganisation som upprättades viduppstarten av entreprenaden tillsammans med den upphandlad entreprenör. Uppdraget i projektet är företrädesvis för delprojekt Korsvägen. Delprojektet utförs som en totalentreprenad med hög nivå av samverkan. Bergarbeten ersätts enligt prissatt mängdförteckning. I uppdraget ingår även att vid behov bistå andra delprojekt i projekt Västlänken/projekt Olskroken.I uppdraget ingår överföring av kunskap till anställda på Trafikverket avseende de arbetsuppgifter som resurskonsulten utför åt Trafikverket.Arbetsuppgifter- Skapa förutsättningar och bevakar att produktionen genomförs säkert och effektivt med avseende på tid, kostnad och innehåll. - Medverka vid utvärdering av arbetsberedningar - Deltaga i arbetsmiljöarbetet och skyddsronder - Delansvar för produktionen inom tilldelat område. - Delta i arbetet med produktionsplanering för beställarens räkning. - Bevaka ÄTA-hantering och följa upp kostnader. - Kontrollera och följa upp krav på miljö inom tilldelat ansvarsområde. - Bevaka att myndighetstillstånd finns. - Bistå vid upprättande av slutdokumentation.- Samverka i syfte att uppnå optimala lösningar inför bygg- och förvaltningsskedet.

Krav (OBS, obligatoriska)

1. Ska ha minst 10 års produktionserfarenhet av berg- eller tunnelarbeten. 2. Ska ha minst 5 år i ledande befattning så som produktionsledare, arbetsledare, platschef, byggledare eller befattning som beställaren bedömer som motsvarande. 3. Ska ha erfarenhet av att ha arbetat med minst två stora berg- eller tunnelprojekt i central stadsmiljö där entreprenaderna har en kontraktssumma på minst 300 miljoner kronor/entreprenad. 4. Ska ha god kännedom om entreprenadjuridik såsom AB och ABT 5. Ska ha god kännedom om AMA och MER 6. Ska behärska svenska och engelska i tal och skrift 7. Ska inneha körkort B

Meriterande

Mervärde att konsulten tarinitiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Mervärde att konsultenarbetar bra med andra människor. Relaterar tilldem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikterpå ett konstruktivt sätt.

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se