Hoppa till innehåll

Distriktssköterska/barnsjuksköterska, BVC och vårdcentral

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral Amhult är en modern och välfungerande verksamhet belägen mitt i centrala Torslanda med närhet till allt. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Din roll

På BVC kommer du att ha ett omväxlande jobb där du följer barn och deras vårdnadshavare från födsel till dess att skolhälsovården tar över. I arbetet ingår bland annat hälsokontroller och vaccinationer av barn, föräldrastöd och rådgivning till vårdnadshavare, hembesök och föräldragrupper. Du samarbetar med andra professioner på vårdcentralen och med externa aktörer såsom förskola och skola. Du kommer i huvudsak arbeta på vårt BVC men även med telefonrådgivning och mottagningsarbete.

Vi erbjuder dig

Du kommer till en arbetsplats fylld av kompetens och glädje. Vi har ett inkluderande klimat och vet att vi blir bättre när vi jobbar tillsammans. Därför är vi måna om samarbete och att lära av varandra för att på bästa sätt möta våra patienters behov.

Utöver detta erbjuder vi även:

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • En närvarande chef
  • Kompetensutveckling, internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost en gång i veckan
Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska/barnsjuksköterska. Eftersom du möter många patienter i olika skeden i livet behöver du vara lyhörd, empatisk och har en genuin vilja att hjälpa andra människor. Du är bra på, och trivs med, att samarbeta med andra men är också trygg nog att fatta egna beslut i din profession.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på sex månader.

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se