Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi behöver utöka vårt team med fler ridlärare för att kunna fortsätta utveckla verksamheten, kanske just du vill vara en del av detta? Brinner du för undervisning och att se elever utvecklas? Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Hos oss får du vara en del av en familjär verksamhet där det finns plats att verkligen lära känna dina elever, våra härliga skolhästar och föreningens glada medlemmarna. Vi erbjuder en proffsig arbetsplats att trivas och utvecklas på. Vår anläggning genomgår i nuläget en hel del renoveringar och föreningens intentioner är att fortsätta förbättra förutsättningarna för personal, hästar och medlemmar. Du får möjligheter att vara en viktig del i vårt arbete att vidareutveckla verksamheten som ligger nära naturen men ändå nära centrala Göteborg.

Vi söker dig som har eller är på väg att avlägga prov för lägst Svensk Ridlärare level I (SRL I), tidigare erfarenhet som ridlärare är meriterande. Även tränarexamen/annan pedagogisk utbildning ses som meriterande. Du som söker ska ha mycket god pedagogisk förmåga och uppskatta att arbeta på ridskola med allt vad detta innebär. Du har ett stort intresse för att undervisa på olika nivåer, har förmåga att inspirera dina elever till god ridning och kan anpassa undervisningen efter olika individer såväl elever som hästar. Du är ansvarsfull med förmåga att arbeta självständigt utifrån ridskolans rutiner samtidigt som du är en del i teamet med stor förmåga att samarbeta.

Tjänsten innefattar undervisning på olika nivåer i grupp, privatlektioner, administration/planering kring lektioner, viss stalltjänst och andra förekommande arbetsuppgifter på ridskola. Undervisningen sker på svenska. Tjänstgöringsgrad 50% med möjlighet till att utöka.

Välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Linda Eriksson

0722–043919

linda@bulycke.com

Bulycke Ryttarförening är en ideell förening ansluten till SvRf. Vi är en familjär ridskola där hög kvalitet på undervisning och bra hästhållning prioriteras. Vi har runt 400 ridande i veckan från junior nybörjare till mer avancerad nivå i dressyr/hoppning för både junior & senior. Titta gärna in på vår hemsida www.bulycke.com för mer info och vi finns även på Facebook - https://www.facebook.com/bulyckerf/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se