Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Test Engineer / Testingenjör till Micropower

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och utveckla nästa generations batterilösningar? Hos Micropower Group blir du del av ett spännande företag i teknologisk framkant. Vi söker dig med erfarenhet av testning på systemnivå och av testautomatisering, som motiveras av en självständig roll där du får arbeta hands on och bidra med egna idéer och kreativitet. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micropower.

Om företaget

Micropower Group är en ledande utvecklare och tillverkare av industriella litiumjonbatteri- och laddarsystem och produkter. Med intern expertis som främjar innovation och driver utvecklingen av hållbara energilösningar framåt, är Micropower hängiven till att göra elektrifiering av industrin till verklighet.

Micropower Group är ett internationellt företag med huvudkontor i Växjö, Sverige. 2023 hade Micropower en omsättning på cirka 1,9 miljarder SEK och bestod av 500 anställda som arbetar på olika avdelningar. Med en stark företagskultur byggd på kärnvärdena hängivenhet, uppriktighet, närvaro och ansvar, strävar Micropower mot excellens i allt de gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör på Micropower ingår du i en systemgrupp som testar och verifierar samtliga komponenter i Micropowers batterisystem. Du delar och utvecklar dina innovativa idéer tillsammans med kompetenta kollegor i en kreativ miljö. Din huvudsakliga uppgift är att testa och verifiera funktionen i mjukvaran för dessa system. Testningen utförs på såväl komponent- som systemnivå genom manuella och automatiserade tester. Arbetet innefattar att utifrån testspecifikationer och testkrav utveckla automatiserade testmetoder, utföra systemverifiering av elektronik och mjukvara i systemen samt att kontinuerligt utvärdera och dokumentera testutfall. Arbetet innefattar även felsökning och utredning av systemen för ett kontinuerligt förbättringsarbete gällande såväl hårdvara som mjukvara. Som testingenjör utvecklar och konstruerar du även själva testutrustningen, bland annat i en ny mekanisk verkstad i samarbete med kollegorna i hårdvaruteamet. Du ansvarar även för att testa modulerna i ett miljölabb (klimattester, temperaturcykler mm.)

* Test och verifiering av komponenter och system
* Manuella och automatiserade tester
* Utveckling av automatiserade testmetoder
* Konstruktion av testutrustning
* Felsökning och utredning av system samt kontinuerligt förbättringsarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Universitetsutbildning på minst högskoleingenjörsnivå inom relevant område
* Ett par år erfarenhet av testning på systemnivå (hårdvara och mjukvara)
* God förståelse för elektronik och mjukvara i inbyggda system
* Erfarenhet av testautomatisering/automatiserade tester
* God kunskap och förståelse för C, C++, Simulink, Python. LabView och Veristand är meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på engelska

Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner. Du bidrar med nya perspektiv, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer, och uppskattar en roll där du ges friheten att bidra med dina tankar och idéer. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Samtidigt är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort
till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: testingenjör, verifieringsingenjör, funktionstestare, systemtestare, mukvarutestare, Test Engineer, automationstester, automatiserade tester, test, verifiering, testare, provare, elektronik, embedded, inbyggda system, funktionstest, funktionalitetstest, testautomatisering, hårdvara, mjukvara, hardware, software, HW, SW, LabView, TestStand, C++, C, Matlab, Simulink, Python, Electric Vehicle, EV, Göteborg

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.