Hoppa till innehåll

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Torslanda

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Torslanda


Är du legitimerad farmaceut och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara en del av en organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med ditt team och stora möjligheter att utvecklas i olika roller? Välkommen till Apotek Hjärtat!

Om jobbet som farmaciansvarig farmaceut på Hjärtat

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I din roll som farmaciansvarig på Hjärtat så coachar du dina kollegor så att rådgivning, försäljning och effektivitet på apoteket ständigt förbättras i nära samarbete med säljansvarige på apoteket. Som farmaciansvarig ansvarar du för kompetensutveckling inom farmaci på din arbetsplats. Du ansvarar för eller stöttar apotekschefen i kontakterna med lokal sjukvård, och är en god förebild i kundmötet samt tillvaratar och sprider vardagskunskap i syfte att förbättra kvalitet, kundupplevelsen och öka försäljningen.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Därför ska du jobba hos oss - apotekschefen berättar

  • Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Torslanda. Vi är ett team om 10 kollegor som ställer upp för varandra med stor laganda. Vi tar hand om våra kunder alla dagar i veckan 7-22. Nöjda kunder och god service är grundläggande bitar i vårt dagliga arbete. För mig som chef är det viktigt att du är målmedveten, flexibel och duktig på att samarbeta. Jag värdesätter självständighet och högt engagemang. Våra kunder är trevliga och i alla åldrar! Då vi har ICA och Min Doktor i samma byggnad har vi återkommande kunder som gärna besöker oss flera gånger i veckan.

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller erfaren farmaceut och känner igen dig i beskrivningen:

  • Du visar intresse och engagemang i mötet med kunder och samarbetar väl med kollegor på ditt apotek och i hela regionen/ hela Apotek Hjärtat

  • Du tar ansvar för att hantera de krav som ställs på dig som farmaceut och tar hjälp av ditt team vid behov

  • Du bidrar med en god attityd och söker enkla lösningar i vardagen

Nyfiken på mer? Lyssna på vårt podcastavsnitt om Apotek Hjärtat. Du hittar det här.

På Hjärtat strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka in din ansökan redan idag. Om roller kräver det så behöver du genomgå bakgrundskontroller innan anställning. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-08-28

Kontaktperson: Maral Jergard

Välkommen till oss - ett apotek med Hjärtat på rätt ställe!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se