Hoppa till innehåll

Behandlingssekreterare/kvalitetsansvarig

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi ligger i Johanneberg i Göteborg och i Varberg och Falkenberg. Vi har ramavtal med Göteborgs stad och kranskommuner och tillstånd från IVO för HVB och stödboende.

Vi arbetar med små hem för killar med 4 till 6 platser. Ungdomarna har problematisk hemmiljö, begynnande missbruk och eller begynnande kriminalitet. Vi inriktar oss på de ungdomar som är mottagliga för hjälp och grunden är miljöterapeutisk med struktur och planering i vardagen och närvarande vuxna. Vi arbetar med att skapa en fungerande relation och allians med ungdomen där vi också står för gränssättning och att ta det säkra före det osäkra för att ungdomen skall lyckas.

Vi söker en person som kan formulera sig i text, är duktig på kvalitets och ledningssystem och dess uppföljning. Som kan följa upp vårdplaner, dokumentation och andra insatser tillsammans med ledningen utifrån de krav som ställs från myndigeheter. Du kan också samspela med ungdomar och personal och är inte rädd för att hjälpa till på boendet om det behövs. Du arbetar nära föreståndare i att få verksamheterna att fungera, utveckla och rekrytera personal. Du utgår ifrån kontoret på Viktoriagatan.

Vi erbjuder handledning och ett stimulerande arbete.

Utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister måste uppvisas innan anställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se