Hoppa till innehåll

Behandlingsassistent

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi ligger i Johanneberg i Göteborg och är systerbolag med Falkenbergs och Varbergs ungdomshem. Vi har ramavtal med Göteborgs stad och kranskommuner och tillstånd från IVO.

Vi arbetar intensivt i liten grupp med 4 killar i åldern 15 till och med 19 år. Ungdomarna har problematisk hemmiljö, begynnande missbruk och eller begynnande kriminalitet. Vi inriktar oss på de ungdomar som är mottagliga för hjälp och som kanske är färdigbehandlade på SIS eller andra ungdomshem utanför Göteborg och nu vill försöka att flytta tillbaka, men utan att flytta direkt hem. Grunden är miljöterapeutiskt med struktur och planering i vardagen och närvarande vuxna. Vi arbetar med att skapa en fungerande relation och allians med ungdomen där vi också står för gränssättning och att ta det säkra före det osäkra för att ungdomen skall lyckas.

Vi söker personal som har minst tvåårig utbildning inom socialt arbete såsom socialpedagog/behandlingspedagog eller socionom. Du ska vara van vid att arbeta med ungdomar och stå för vuxna värderingar och ha förmåga att vara en förebild. Du som behandlare är verktyget som skapar förändring. Fördel om du har vidareutbildning inom tex MI, KSL, KBT eller psykodynamisk teori.

Arbete sker också på obekväm arbetstid enligt schema.

Vi erbjuder handledning och ett stimulerande arbete.

Utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister måste uppvisas innan anställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se