Hoppa till innehåll

Lokalvårdare sökes till vår verksamhet på Ågrenska

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta diagnoser. Vi bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella.

Ågrenska ligger naturskönt på Lilla Amundön, 1,5 mil söder om Göteborg och ägs av Ågrenska Stiftelsen, som är en non profit organisation. Ågrenska har närmare 90 tillsvidareanställda och bedriver förutom personlig assistans även korttidsvistelser, familjeverksamhet, vuxenverksamhet, daglig verksamhet, familjestöd samt kurser och utbildningar.

Som anställd på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal ochhar rätt till ersättning för friskvård.

Läs mer på www.agrenska.se

------------------------------------------------------------------------------------

Vart ska du jobba?

Ågrenska är en stor verksamhet med många olika typer av fastigheter, både äldre och mer nybyggda. Det är en känsla av hemmamiljö då vi arbetar med familjer, barn och ungdomar som bor här veckovis. Det innebär att vi lokalvårdare arbetar nära verksamheterna och utför städ i boenderum, skolsalar, lekrum, allmänna utrymmen, toaletter, kontor och personalutrymmen.

Du kommer att vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter gott samarbete och kommunikation. Vi håller en högservicenivå och möter alltidvåra gäster och personal på ett professionellt och trevligt sätt.

Vem är du som söker jobbet? Då vårt arbete är i direkt kontakt med verksamheterna som sker på ön så ska du vara en positiv och observant person som är mån om att ditt arbete blir korrekt och grundligt utfört. Vi ser även att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig och ditt arbete utifrån förändrade förutsättningar. Du är i god fysisk form eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande. Vi värdesätter om du har goda kunskaper eller erfarenhet av lokalvård.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet ochdet ären fördel om du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Varmt välkommen att söka så snart som möjligt, urval sker löpande!

Arbetstid/Varaktighet

100 % vikariatsanställning, 3 månader med god chans till förlängning därefter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Fast månadslön.

Inför anställningen kräver vi att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök gärna om utdrag redan nu.

När du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt Ågrenskas personuppgiftspolicy

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (139 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se