Hoppa till innehåll

Senior miljökonsult med fokus miljöteknik och riskbedömningar

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill vara en del av AFRY´s spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.

Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Göteborg (vilket även inkluderar medarbetare på orterna Halmstad och Skövde) har AFRY i dagsläget flertalet sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Vår kundbas är bred och kunderna finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.

Vi söker dig som är en erfaren miljökonsult inom förorenade områden. Som en del av vårt team kommer du att spela en central roll i att leda uppdrag eller ingå som expert/specialist. Huvudfokus för rollen som erfaren miljökonsult inom förorenade områden är projekt- och utvecklingsarbete gärna med en profil inom fördjupade riskbedömningar. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att identifiera, bedöma och hantera miljörisker. Affärsmässighet är viktigt och du kommer arbeta i uppdrag från anbudsskede till genomförande och rapportering. Vi värdesätter din förmåga att analysera komplexa situationer och din erfarenhet av att hantera projekt från start till mål. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med erfarna kollegor både lokalt och nationellt inom området för att bidra till att skapa hållbara lösningar för miljön. Du kommer även vara delaktig i att utbilda och utveckla juniora kollegor.

Inom AFRY finns möjlighet att bidraga och driva teknikutvecklingen nationellt inom våra olika teknikområden där förorenade områden har ett eget teknikområde med kopplingar till universitet och forskning. Flera av våra erfarna konsulter har forskarbakgrund och har pågående samarbeten tillsammans med högskolor och universitet.

Kravspecifikation

På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra.

För att lyckas bra och trivas i din roll som senior miljökonsult söker vi dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning, antingen en akademisk naturvetenskaplig/teknisk (civil-/högskoleingenjör) utbildning med avlagd examen inom miljöteknik, kemi, geologi, ekosystemteknik eller motsvarande delar som berör miljöområdet.
  • Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att bidra med din erfarenhet.
  • Mångårig erfarenhet (>10år) inom förorenade områden.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fördjupade riskbedömningar och infrastrukturprojekt, industriprojekt, anläggningsentreprenader, exploateringsuppdrag, masshantering.

Det är meriterande, men inte ett krav, om du även har erfarenhet inom något av områdena sediment, vattenkvalité, huvudstudier, åtgärdsutredning eller sanering.

Ytterligare information

AFRY erbjuder en arbetsplats och ett team som kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt och utmanar sig själva och varandra.

AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som trivs och mår bra, både fysiskt som psykiskt, är en framgångsfaktor för att skapa hållbara arbetsplatser och team. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö, stark teamkänsla och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar och förespråkar därför en hög flexibilitet av arbetsdagens utformande.

Genom vår sociala verksamhet Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor lokalt eller nationellt. Vårt arbete med mångfald och jämställdhet är ständigt pågående. En mix av konsulter, personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika på marknaden och som arbetsgivare.

AFRYs vision är Making Future och vi hoppas att du vill utforska din potentiella framtid i vårt team.

Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig.

För den här tjänsten söker vi konsulter till både Göteborg och Skövde och vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2024. Vi rekryterar löpande och ber om överseende med att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.

Kontaktperson för frågor:

Sven Ardung, sektionschef inom förorenade områden

sven.ardung@afry.com

010-505 52 09

Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se