Hoppa till innehåll

Projekt Controller

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom områdena industri, energi- och infrastruktur. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa värde och en bättre värld, nu genast och för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

AFRY har en lång och framgångsrik historia inom energibranschen, och vår Division Energy är stolt över att erbjuda en omfattande portfölj av tjänster inom produktion, distribution och lagring av energi.

Som konsulter och rådgivare hjälper vi beslutsfattare, energiföretag, industriaktörer, byggherrar, finansiärer och slutanvändare att definiera lämpliga åtgärder under alla steg i energiomställningen. Vi strävar efter att vara ledande inom Clean Energy-konceptet, vilket innebär en övergång till ren, förnybar och hållbar kraft- och värmeproduktion.

Innovation, ständigt lärande och utveckling – För oss är det inte bara roligt och inspirerande, utan också nödvändigt, att varje dag bli lite bättre och vara innovativa och kreativa för att hitta nya lösningar. Vi lyckas med detta genom att vara nyfikna och prestigelösa, samt genom att ha en trygg företagskultur där vi vill säga vad vi tycker och genom att ha stöttande chefer och kollegor.

Vi söker nu efter en affärsorienterad och engagerad Projektcontroller som vill vara del av ett team som strävar att göra en skillnad. Om du är en person som älskar att dyka djupt in i detaljerna, men också kan se den större bilden, då är detta rollen för dig.

Som Projektcontroller kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team, med att:

Skapa framgångsrika projektleveranser. Genom ett nära samarbete med våra uppdragsledare och projektledare bidra till att säkerställa att våra projekt levereras inom budget och tid.

Navigera i ekonomiska landskapet: Du kommer att bistå uppdragsledare och styrgruppen med att analysera lönsamheten för uppdraget, bevaka ekonomiska risker och flagga avvikelser.

Upprätthålla integritet: Du kommer att ansvara för att siffror är korrekta och en tydlighet råder i ekonomiska rapporter, dagboksfiler och annan ekonomisk redovisning internt och gentemot kunden. Din noggrannhet kommer att bidra till att upprätthålla förtroendet för vårt team och våra kunder.

Kravspecifikation

Med en Master eller Bachelor inom ekonomi eller ingenjör, har du ett skarpt sinne för affärer, siffror och människor. Du har redan 1-2 års erfarenhet av ekonomiskt arbete och dataanalys. Du är lika bekväm med att arbeta på svenska som på engelska, och du har god kunskap i Excel och vana i att arbeta i affärssystem.

Din personlighet är mycket viktig då vi, för att lyckas i rollen som projektcontroller, vet att du behöver vara en god kommunikatör som har lätt för att nå fram och interagera med olika människor. Struktur och ordning är självklart samt vana av att arbeta med mycket analys. Vi tror också att du är en driven problemlösande, positiv lagspelare som gillar att ha kul på jobbet!

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha en stark förståelse för projektledning och finansiell planering. Du bör också ha förmågan att arbeta självständigt och i team, och ha en stark känsla för detaljer och organisation. Vi värdesätter en person som är kommunikativ, har god presentationsförmåga och kan arbeta effektivt i ett team.

Ytterligare information

På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.

Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.

Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:

  • Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
  • Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
  • Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!

Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar

Recruitment Partner jelena.katz@afry.com

Sista ansökningsdag 31/8 2024. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss här: http://www.afry.com

Making Future.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se