Hoppa till innehåll

Erfaren trafikdesigner till Göteborg

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Är du en lagspelare med intresse för trafik och vill bidra till ett hållbart transportsystem som är attraktivt, tillgängligt och säkert? Då är AFRY rätt arbetsplats för dig!

Gruppen Trafikutredning består av medarbetare som arbetar med trafikutredning och trafikplanering i tidiga skeden. Inom gruppen finns specialistkunskap inom såväl utformning som trafikanalys och i många av våra uppdrag kompletterar vi varandra. För oss är det viktigt att bidra till att skapa ett hållbart transportsystem, där förändringar ger hög samhällsnytta och god måluppfyllnad. Vi samarbetar både med övriga trafikspecialister och i våra multidisciplinära uppdrag med specialister från andra teknikområden.

Vi har en bred baskunskap inom trafik och infrastruktur, förutom våra respektive specialiseringar. Vi arbetar i tidiga skeden, vilket innebär att vi i många uppdrag tar fram flera olika alternativa utformningar som sedan konsekvensbeskrivs. Exempel på utredningar är genomförandestudier, trafikutredningar i samband med detaljplaner, åtgärdsvalsstudier, vägplaner med mera.

Inom vår verksamhet arbetar både yngre och mer erfarna konsulter och uppdragen är i varierande storlek inom både offentlig och privat sektor. På trafiksektionen i Göteborg är vi ca 30 konsulter som på olika sätt har ett stort engagemang i trafik- och mobilitetsfrågor. Vi har en hög kontorsnärvaro eftersom vi uppskattar att träffas och arbeta tillsammans.

Nu söker vi dig som vill fortsätta utvecklas som specialist inom trafikdesign.


Kravspecifikation

Vi söker dig med mer än fem års erfarenhet av trafikutformning och/eller gatu-/vägprojektering. Det är meriterande om du även agerat uppdrags- eller projektledare. Erfarenheten kan du ha inhämtat antingen som konsult, entreprenör eller på beställarsidan. Du har en teknisk utbildning till högskole- eller civilingenjör, eller mångårig praktisk erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter. Du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket muntligt såväl som i skrift.

De verkliga framgångsfaktorerna för en roll hos oss är dina personliga egenskaper. Du är nyfiken och vill söka efter kloka och kreativa lösningar tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv inställning och ett inkluderande arbetssätt. Gentemot kollegor tar du initiativ till att dela med dig av dina kunskaper. För dig går gruppen före jaget där framgångar firas ihop och därför är du också en prestigelös person. Vi hoppas att även du som vi, känner att ensam inte är detsamma som stark och tror att samverkan ger större mervärde. Det är därtill betydelsefullt att du är duktig på kommunikation då en teknisk kompetens har mindre värde om den inte kan kommuniceras. Du får gärna, likt dina blivande kollegor, vara en person som i ditt arbete gillar att hjälpa till och stötta andra runt omkring dig.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Ytterligare information

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och därför ser vi fram emot din ansökan redan idag. Vi reserverar oss dock för att det kan ta lite längre tid för oss att svara med tanke på semestertider.

Kontaktperson för frågor:

Styrbjörn Bergdahl, Gruppchef Trafikutredning

styrbjorn.bergdahl@afry.com

010-505 34 95

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se