Hoppa till innehåll

Arkitekt eller byggnadsingenjör till AFRY Ark Studio

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Under namnet AFRY Ark Studio erbjuder vi tjänster inom arkitektur och design. Vi har en stor bredd av kunder och ritar och projekterar allt från bostäder, butiker och skolor till kontor och industribyggnader.

Som arkitekter och ingenjörer hjälper vi svensk industri att planera och utveckla fossilfria stålverk i norra Sverige och utforma och bygga framtidens batterifabriker. Då den gröna omställningen just nu går snabbt behöver vi förstärka våra team med fler erfarna arkitekter och ingenjörer.


Kravspecifikation

Vi söker dig som har en masterexamen i arkitektur alternativt en master- eller bachelorexamen som byggnadsingenjör.

Du ska ha minst 8 års erfarenhet av arkitektbranschen med fokus på handläggande och uppdragsansvar. Du behöver även kunna arbeta obehindrat i Revit för att komma i fråga för de uppdrag vi nu rekryterar till.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från designuppdrag, projekteringsledning och/eller projektledning i industriprojekt.

Som person drivs du av teamwork och är bra på att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Vi fäster stor vikt vid din förmåga att skapa struktur och ordning i de egna projekten och vi ser det som en framgångsfaktor att du trivs med att arbeta i komplexa projekt med många intressenter.


Ytterligare information

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-30


Kontaktperson för frågor:

Kristina Gradin, Business Unit Manager Ark & Design

kristina.k.gradin@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se