Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Teleskoplastare

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Nu söker vi en teleskoplastare med omgående start till vår kund i Göteborg. Kunden arbetar med ett omfattande projekt hos en verksamhet i Torslanda där de nu önskar komplettera teamet med en driven och noggrann teleskoplastare som är bra på att arbeta i team. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
Arbetet innebär att:

- Operera teleskopslastare för att transportera material och utrustning på arbetsplatsen
- Samverka med byggarbetare och andra maskinförare för att säkerställa effektiv materialhantering.
- Följa alla säkerhetsföreskrifter och arbeta i enlighet med gällande standarder och riktlinjer.

Arbetet är på heltid med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är anpassade efter projektet, vilket idag innebär ca. 06:30 - 15:30 måndag-fredag. Till en början erbjuds du en anställning på 6 månader, men projektet i fråga löper längre än så, alltså finns stora möjligheter till förlängning.

Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten är det krav på att ha ett giltigt certifikat för teleskopslastare (Truck C2-behörighet eller motsvarande). Du bör ha minst 15 månaders erfarenhet och vara bekväm med att köra på större byggarbetsplatser. För att passa in i teamet ser vi att du har enkelt att kommunicera och samarbeta med andra, samt att du är en person som gillar att få saker gjort. Du motiveras av att arbeta noggrant och hjälpa dina kollegor på projektet. Dessutom har du ett självklart säkerhetstänk. Här finns stora möjligheter till mer utveckling och framtida spännande projekt.

Att tala och skriva flytande på svenska är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du innehar C-körkort.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
truck, lastbil, teleskoplastare, bygg, anläggning

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.