Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Administratör med erfarenhet av fakturahantering

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten:
Vi söker nu en noggrann och serviceinriktad Administratör för ett konsultuppdrag på heltid hos en av våra kunder, ett företag inom en framtidsbransch. Här får du arbeta i en dynamisk arbetsgrupp på 10 personer, där du blir en viktig del av deras team av administratörer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kundtjänst och andra administratörer för att säkerställa att verksamhetens dagliga administrativa flöden fungerar smidigt och effektivt.

Sammanfattningsvis kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera:
  • Ordermottagning av olika typer av uppdrag.
  • Boka transporter både hos kund och till mottagare av material.
  • Arbeta i bolagets affärssystem, där du stämmer av fakturor från leverantörer, kontrollerar mot utförda uppdrag och fakturerar vidare till kunder.
  • Bidra till högkvalitativ kundservice genom att ta emot samtal och mejl där du svarar på frågor, guidar och koordinerar på ett professionellt sätt.
Om vår partner:
Vi rekryterar till ett ledande företag inom sin bransch. Företaget arbetar som en helhetsleverantör ochsamarbetar med både företag och offentliga aktörer för att främja en cirkulär ekonomi genom miljövänliga och hållbara processer.

Vi söker dig som:
  • Minst två års erfarenhet av administrativt arbete inom fakturahantering och orderhantering.
  • God datorvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem, där någon form av fakturasystem är krav.
  • Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt i en strukturerad och effektiv arbetsmiljö.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, med särskilt fokus på fakturahantering. Du trivs med att arbeta i ett team och har en utpräglad känsla för service. Du är noggrann och lösningsorienterad, och du bidrar aktivt till att skapa ett positivt arbetsklimat. Din förmåga att se lösningar och inte problem är avgörande för att lyckas och vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten för rollen.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader där du blir anställd som konsult hos OIO. Förutsatt att du trivs väl och båda parter är nöjda i samarbetet finns möjlighet till förlängning av uppdraget. Anställningen kommer att inledas med en introduktion där du som ny får gå bredvid kollega i samma roll och få rätt förutsättningar i arbetet.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren