Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Företag & Försäkring söker försäkringsförmedlare sak

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Arbetar du idag med försäljning och är nyfiken på nya möjligheter? Vi på Företag & Försäkring står inför att expandera och söker därför nu en försäkringsförmedlare. Vi söker dig med stora ambitioner, som vill ingå i vårt team av professionella lagspelare och som vill driva och utveckla framtidens försäkringsrådgivning.

Företag & Försäkring i Göteborg KB är en anknuten försäkringsförmedlare till Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Länsförsäkringar Halland. Vi är tio engagerade medarbetare som arbetar med försäkringsförmedling till företagskunder inom företags-, liv- och motorförsäkring. Som anställd hos oss erbjuds du konkurrenskraftig lön, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, inkluderande företagskultur och spännande aktiviteter tillsammans med kollegor.


Tjänstebeskrivning
Som försäkringsförmedlare har du det övergripande ansvaret för försäljning och kundvård gentemot de företagskunder som vi arbetar med i vårt geografiska område Göteborg & Bohuslän samt Halland. Du kommer att arbeta både med befintliga och potentiella kunder samt arbeta aktivt för att utveckla och styra relationen mellan kunden och Företag & Försäkring. Du kommer att få ta över ett befintligt bestånd att förvalta och utveckla vidare. Parallellt med det är förväntningarna att du bidrar med att skapa nya affärer genom bearbetning av kundkontakter. Vikten kommer ligga mot vårt nya marknadsområde Halland.

Du erbjuds en dynamisk vardag där du ansvarar för att möta företagskunder, överblicka deras situation och ge långsiktigt kloka förslag på helhetslösningar. Rådgivning och försäljning av försäkringslösningar i vår regi handlar om att skapa trygghet och nytta för kunden. Tjänstens placering är på vårt kontor på Drakegatan 10 samt Furubergsvägen 3 i Särö. Vi ser gärna att du har B-körkort.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning och har siktet inställt på framgång, både för dig själv och för Företag & Försäkring. Vi söker dig som värderar långsiktiga kundrelationer och som tidigare har uppvisat goda resultat. Som person är du relationsskapande, förtroendeingivande och har förmågan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer. Att arbeta mot uppsatta mål är något som du finner stimulerande och utmanande och du har förmågan att kunna driva affär från start till mål.

Låter det intressant?
Tjänstens tillträde är planerad till hösten 2024. Tjänsten är på 100 procent.

Välkommen att skicka din skriftliga ansökan med CV till kontaktperson Pär Isaksson: Par.isaksson@lansforsakringar.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Isaksson 031-7021440 eller Staffan Nordberg 031-638083. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag.

Denna tjänst annonseras av NearYou, men ansökningar och frågor hänvisas till ovannämnda kontaktuppgifter.


Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se