Hoppa till innehåll
Malwa Forest AB logotyp

Elkonstruktör

Sista ansökningsdag
13 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Elkonstruktör till Skene

Har du ett stort tekniskt intresse, är kundorienterad och vill arbeta kreativt? Då är rollen som elkonstruktör på Malwa Forest AB en tjänst för dig!

Malwa Forest AB är en världsledande tillverkare av kompakta skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad. Vi är idag 40 anställda och omsätter cirka 190 miljoner kronor.  

Vad har Ludvig Johansson, Konstruktionschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi är ett litet företag i branschen, en bransch med hög teknisk nivå. Vi utvecklas hela tiden som följd av eller snarare som en viktig förutsättning för vår starka tillväxt. Det är viktigt att man gillar snabba beslut som ibland kan göra att det blir snabba vändningar samt att man vill lära sig nya saker, ta mycket ansvar och är noggrann.

Det finns stor utvecklingspotential och stor möjlighet till påverkan och man får vara med i utvecklingen av moderna, skonsamma skogsmaskiner. Visionen är att skapa världens bästa skogar med våra maskiner som verktyg."

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos oss arbetar du både med utveckling av nya produkter och med att vårda och förbättra befintliga produkter. Ditt huvudfokus är konstruktion av elsystem och kablage, men beroende på ditt intresse och din kompetens kan du även få möjlighet att arbeta med våra styrsystem. Som elkonstruktör har du en nyckelroll i vårt team och samarbetar med alla avdelningar inom företaget. Du bygger även starka relationer med leverantörer, kunder och serviceleverantörer. 

  • Ansvara för delprojekt inom produktutveckling
  • Ansvara för kontinuerlig produktvård av elsystemen i befintliga produktsortimentet
  • Skapa tekniska underlag för inköp och stötta produktion och service med produktionshjälpmedel
  • Säkerställa att produkter uppfyller lagstadgade krav (t.ex. CE-märkning) för olika marknader
  • Utveckla maskin- och reservdelshandböcker samt servicedokument
  • Ge teknisk support till kunder

Tjänsten är baserad i Skene.

Vad har Goran Jeftenic, Produktionstekniker, att säga om tjänsten och företaget?

"Det som lockade mig med Malwa var främst att det är ett företag i frammarsch och jag ville vara en del av den resan. Jag tycker om att jobba med människor, problemlösningar och ständiga förbättringar. Det innebär mycket variation i mina arbetsuppgifter vilket jag trivs väldigt bra med.

Jag trivs bra på Malwa, det är många kompetenta och trevliga kollegor, detta är något som jag tycker genomsyrar hela Malwa som företag. Alla tar sin tid till att hjälpa till om man har fastnat någonstans i sitt arbete, vilket är något som jag värdesätter väldigt mycket. Prestigelöshet bidrar till ett bättre samarbete mellan kollegor i stället för att man jobbar emot varandra för egen vinnings skull. "

Din profil
För rollen som elkonstruktör söker vi en engagerad och driven medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens produkter. Vi tror att du har en drivkraft och mentalitet att alltid vilja förbättra. Du behöver vara praktiskt lagt då du är med och bygger prototyper, testar och arbetar med montering. För att säkerställa framgång och effektivitet är det avgörande att du har en stark förmåga att skapa och upprätthålla struktur.  

Önskvärda kvalifikationer:

  • 5 års erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, gärna inom mobila maskiner eller andra tyngre fordon 
  • God kunskap i engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av något CAD-program

I takt med att företaget växer kan även din roll komma att utvecklas, både inom ledarskap och teknik.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Malwa Forest AB
Malwa Forest utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner för en mer skonsam skogsskötsel. Våra maskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog utan att orsaka skador på mark och miljö. Att gå in i känsliga bestånd är sällan något problem, oavsett årstid, tack vare lågt marktryck och en maskinbredd på cirka två meter. Modellprogrammet består av professionella skördare, skotare och kombi. Byggda för att motsvara entreprenörers krav på hög nyttjandegrad. Mycket av den teknik som är standard i större maskiner har skalats ner för att passa det kompakta formatet; hydraulmekanisk drivlina, separerade pumpsystem etc. - detta gör oss helt unika i klassen. För mer information: https://www.malwa.se

Malwa Forest AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup