Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Behållarspecialist till Renova i Göteborg

Sista ansökningsdag
23 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anna Kärrborn
Telefon
Ansök nu
Om rollen
Nu söker vi efter en specialist till vår avdelning för behållare. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för alla Renovas avfallsbehållare, vilket innefattar många olika typer av containrar, komprimatorer och avfallskärl i plast.
Du fungerar som en länk mellan vår logistikverksamhet, underhållsverkstaden och försäljningsavdelningen i alla frågor som rör avfallsbehållare och container. Du ansvarar för kontakt med leverantörer och har budgetansvar för området. Du ansvarar också för analys och uppföljning av behållarbeståndet, samt inventering och dokumentering.
Tjänsten är placerad inom vår underhållsverkstad. Du kommer i huvudsak att vara placerad på Holmen i Göteborg i nya fräscha lokaler, en kort promenad från Göteborgs Central.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår:
  • Upphandlingar och inköp av behållare med tillhörande utrustning, enligt LOU.
  • Stöd till försäljningsavdelningen gällande frågor kring vilka behållare som är lämpliga för våra kunders behov
  • Utforma riktlinjer och rutiner för området
  • Bedriva kontinuerligt förbättringsarbete och teknikutveckling.
  • Uppföljning och analys av skaderapportering, samt beställningar av reparations- och underhållsarbeten,
  • Årlig inventering av behållarbeståndet, samt skapa underlag för koncernen för beslut om avyttring och nyanskaffning
  • Ansvar för skötsel av våra containerdepåer
Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du ha en gymnasial utbildning inom teknik, fordonsteknik, materiallära eller motsvarande yrkeserfarenhet inom administrativ och teknisk verksamhet. Du bör ha erfarenhet av arbete med tunga fordon och maskiner samt god kännedom om hydraulik, pneumatik och mekanik. Grundläggande kunskap om olika material och deras lämplighet för olika användningsområden är också nödvändig. Gedigna administrativa kunskaper och erfarenhet av Office-paketet, särskilt Excel, samt gärna erfarenhet av affärssystem (vi använder IFS) är viktiga för denna tjänst. Kunskap inom inköp och upphandling i offentlig verksamhet (LOU) är meriterande. B-körkort krävs.

Som person ser vi att du arbetar självständigt och har en god initiativförmåga, vilket innebär att du kan ta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag. Du bör vara driven och produktiv med starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. En analytisk förmåga att identifiera och lösa problem effektivt samt dra logiska slutsatser är också viktigt. Du bör vara förändringsorienterad med förmåga att motivera och hantera förändringar på ett pedagogiskt sätt, samt ha en helhetssyn över ditt ansvarsområde och förstå dess betydelse i ett större sammanhang. Pedagogisk förmåga att förklara problem och information tydligt samt uppmuntra till dialog och delaktighet är också önskvärt. Slutligen bör du vara samarbetsinriktad och ha förmåga att arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma mål.
Om Renova
Renova är en ledande aktör inom avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige, med en tydlig miljöprofil och starkt fokus på hållbarhet. Företaget erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom avfallshantering, återvinning, och energiutvinning, med målet att minska miljöpåverkan och främja cirkulär ekonomi. Genom att kombinera innovativa lösningar och modern teknik strävar Renova efter att skapa en renare och mer hållbar framtid för både företag och samhällen i regionen. Läs mer på vår hemsida www.renova.se
Din ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Renova Miljö AB med Jurek Recruitment & Consulting. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kärrborn, anna.karrborn@jurek.se. Skicka in din ansökan genom länken i annonsen. Med hänsyn till GDPR tar vi ej emot ansökningar via epost. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!