Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Facility Manager till Fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du intresserad av att arbeta i en dynamisk miljö inom bilindustrin där du får ett brett ansvar för företagets lokaler? Har du dessutom förmågan att tänka strategiskt och samtidigt lösa praktiska utmaningar i en snabbt föränderlig bransch? Då kan rollen som Anläggningschef vara något för dig! Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker just nu för kunds räkning en Facility Manager till ett ledande bolag i fordonsbranschen. Rollen innefattar ansvar kring att säkerställa att företagets fysiska arbetsmiljö är effektiv, säker och funktionell, med fokus på hantering av olika anläggningar som produktionsanläggningar, kontor och lagerytor. I rollen ingår ett brett spektrum av arbetsuppgifter som underhåll av anläggningar, säkerhet och arbetsmiljö, samt att driva projekt kring renovering och ombyggnationer.

Du kommer att arbeta med strategisk planering för framtida behov av anläggningar och vara en nyckelperson i arbetet med bolagets anläggningar. För att lyckas i denna roll behöver du ett lösningsorienterat tankesätt, där du snabbt kan reagera på problem som uppstår.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Koordinera underhåll och drift av företagets anläggningar, inklusive fabriker och verkstäder.
  • Säkerställa att arbetsmiljön följer gällande säkerhetsföreskrifter och lagstiftning.
  • Implementera och övervaka energihanterings- och miljöledningssystem.
  • Leda och övervaka renoverings- och ombyggnadsprojekt.
  • Ansvara för leverantörskontakter och se till att externa tjänster uppfyller företagets krav.
  • Utveckla strategiska planer för framtida lokalbehov och hantera övergångar mellan anläggningar.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har minst 2 års erfarenhet inom anläggningsförvaltning, gärna inom fordonsindustrin eller liknande miljö.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom facilities management eller liknande område.
  • Har kunskaper inom arbetsmiljöfrågor och säkerhet.
  • Är en praktiskt lagd person med förmåga att snabbt lösa problem som uppstår.
  • Är kommunikativ och kan samarbeta effektivt med interna team och externa leverantörer.
  • Har B körkort.
  • Talar och skriver flytande på engelska då språket används i det dagliga arbetet.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vidare är du en person som trivs i en roll där du får ta egna initiativ, ser vad som behöver göras och du är inte den som tackar nej till utmaningar. Vi tror även att du är en person som tycker om en varierad vardag med olika arbetsuppgifter. För att passa in i rollen har du ett öga för kvalité, har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på kommunikation.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday med ambition att bli anställd av kunden efter 12 månader.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Gustav Widman, gustav.widman@friday.se
  • Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?