Hoppa till innehåll
Friday logotyp

CAE- Ingenjör till globalt företag inom produktutveckling

Sista ansökningsdag
07 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en utbildning inom biomekanik, maskinteknik eller ett närliggande område? Är du dessutom intresserad av att arbeta i ett globalt företag med fokus på digital modellering och simulering? Vill du vara en del av ett tvärfunktionellt och agilt team där innovation står i centrum? Då är denna tjänst något för dig!

OM TJÄNSTEN:
Vi på Friday söker nu en CAE- Ingenjör för vår kund, en global aktör inom konsumentvaror. Du kommer att ingå i ett team på 4 personer där du kommer att spela en viktig roll i utvecklingsarbetet genom att arbeta med de senaste digitala modellering och simuleringsverktygen. För att lyckas i denna roll behöver du kombinera teknisk expertis inom biomekanik eller maskinteknik med ett innovativt tankesätt och en vilja att arbeta lösningsorienterat i ett agilt team.

Arbetsuppgifter:
  • Utföra FE-simuleringar och ge tekniskt stöd till CAE-teamet i verktyget Abaqus.
  • Leda tekniska initiativ inom digital Modellering med fokus på interaktionen mellan mjuka produkter och människokroppen.
  • Arbeta som gränssnitt mellan Computer Aided Engineering (CAE) och produktutveckling. Du översätter produktutvecklingsbehov till konkreta CAE-aktiviteter och vice versa.
  • Ansvara för dina tilldelade uppgifter i det agila projektteamet och leverera enligt mål.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Avklarad universitets-eller högskoleutbildning inom biomekanik, fysik, maskinteknik eller likvärdig utbildning.
  • Har minst 4 års erfarenhet av finita elementanalys (FEA) med Abaqus, helst inom modellering av mjuk mänsklig vävnad eller mjuka material.
  • Arbetat frekvent i Abaqus verktyget.
  • Behärskar engelska flytande, då språket kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av att arbeta med Beta CAE: Ansa och Meta
  • Har kunskap inom python
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, där vi som person tror att du är kommunikativ, strukturerad och har en positiv attityd. Dessutom trivs du i en miljö där du får vara kreativ och bidra till innovation inom produktutveckling.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Anställningen är tidsbegränsad och sträcker sig 9 månader med möjlighet till förlängning.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: December 2024 enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg.
  • Rekryteringsansvarig: Hanna Andersson
  • Lön: Fast månadslön.
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett globalt team? Tveka inte att skicka in din ansökan på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?