Hoppa till innehåll
Elis Textil Service AB logotyp

Drifttekniker till Angered

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Välj inte Elis om du inte gillar teamwork...

...men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång - välkommen till oss!

Med vår hjälp har svenska företag och organisationer kunnat omge sig med hela och rena textilier sedan 1950. Sedan dag ett har vi hyrt ut, hämtat, tvättat och lagat - om och om igen med kundens behov i centrum. Hundratusentals arbetskläder, mattor, torktrasor, bädd-, bad- och bordstextilier cirkulerar dagligen mellan Elis tvätterier och kunder inom vård och omsorg, industri, handel, renrum, hotell och restaurang.


Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och har av Karriärföretaget blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!



Underhållstekniker
till vår anläggning i Angered

Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker! Vår anläggning i Angered är en av de största anläggningarna inom arbetskläder och vi tvättar, levererar och hyr ut arbetskläder, skyddsskor, moppar och handdukar till kunder i Västra Götaland samt delar av Halland. Vår affärsmodell är att erbjuda "textil som tjänst" och vi är övertygade om att hyra, i stället för att äga, är vägen framåt.

I Angered är vi ca 50 medarbetare inom kundservice, produktion, lager och distribution. Våra kunder verkar inom många olika verksamhetsmåden, såsom tillverkningsindustrin, livsmedel, djursjukhus, bilverkstäder, offentlig verksamhet samt restauranger.

Vad innebär rollen som underhållstekniker?
Arbetsuppgifterna innefattar att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer att ingå i ett underhållsteam bestående av totalt tre personer. Arbetet sker både i samarbete med övriga i underhållsteamet samt produktionspersonal, men även självständigt.   

Mer specifikt innebär rollen:

  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga.
  • Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning.
  • Uppstart av anläggningen
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll.
  • Varierande arbetstider enligt rullande schema.

Du rapporterar till Produktions- och underhållschefen.    

Vad har Kristina Lundell, platschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Som underhållstekniker i Angered kommer du att stortrivas om du drivs av att lösa problem, stora som små, och om du har inställningen att leverera den bästa tänkbara servicen. Genom ditt engagemang och servicekänsla blir du en viktig del i hela anläggningens framgång och utveckling. 

Vi är stolta över att vara det första företaget i Sverige som certifierades mot FNs globala hållbarhetsmål. Hållbarhet är en naturlig del av vår dagliga verksamhet.

Vi har fantastiska medarbetare som genuint vill det bästa för Elis såväl som för våra kunder.”

Vem är du?
Som person är du serviceinriktad, driven och en strukturerad problemlösare. Du är en god lagspelare som är van vid att samarbeta, men tar också ett stort personligt ansvar över arbetsuppgifterna. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM). 

Vad kan du?
Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och ett genuint intresse för teknik. Troligtvis har du tidigare arbetat som mekaniker eller tekniker, kanske har du även arbetat med drift/underhåll i industriprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av elektronik och pneumatik. Har du kunskaper inom el ser vi det som ett stort plus.

Utöver detta har du även god datorvana och en administrativ förmåga samt behärskar svenska i både tal och skrift. Då vårt koncernspråk är engelska är det en merit om du behärskar det i tal och i skrift.

B-körkort är ett krav.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågor står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag. Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra, Att vara en förebild, Integritet och Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miroslav Gotovac, produktions- och underhållschef, på 073-855 54 72.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är torsdagen den 25 oktober 2024. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup