Hoppa till innehåll
Dagus logotyp

Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag
19 december 2024 (52 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Redovisningsekonom till expansiv koncern 

Vill du ha en nyckelroll i en växande koncern och vara delaktig i att forma våra bolags framtid såväl strategiskt som operativt? DAGUS AB söker nu en redovisningsekonom där du kommer att arbeta för moderbolaget och tillhörande dotterbolag. Du får en bred och självständig roll där du analyserar och initierar förbättringsförslag, och arbetar tillsammans med företagets ledning på koncern- och dotterbolagsnivå. Det går bra för oss, och vi har stora ambitioner för framtiden! Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. 

Om tjänsten
Du får ett stimulerande arbete med frihet under ansvar där du kan vara med och påverka och göra skillnad. Du får möjligheten att påverka både på strategisk och operativ nivå, och du arbetar nära tillsammans med företagets ledning.

Din blivande roll består bland annat av

  • Du kommer att arbeta för moderbolag och dotterbolag avseende löpande redovisning, månadsbokslut samt övrig finansiell rapportering
  • Uppföljning av budget och prognoser
  • Utveckla lönsamhetsuppföljningen och vara ett proaktivt affärsstöd till företagsledningen
  • Delansvar för den administrativa utvecklingen, digitalisering av redovisning samt biträda företagsledningen med att leda arbetet och utveckla interna processer
  • Kontaktperson mot revisorer, bank, jurist, Skatteverket och andra berörda myndigheter
  • Lönehantering och personalfrågor
  • Avtalsadministration och avtalsfrågor 
  • Arbeta i system som Fortnox och Visma lön/Visma anställd, Capego (bokslut), Real (fastighetssystem), Trinax (projekthanteringssystem)
  • Frågor som inte är av strikt bokföringsmässig karaktär så som försäkringsfrågor, avtal, telefoni m.m. 

Du kommer att jobba på vårt kontor i Gamlestan där vi är 30 personer.        

Några av våra medarbetare 
Vårt team består av jordnära, engagerade människor som tror på att hög kvalitet, kunskap och god service vinner i längden. Vi är ett sammansvetsat gäng som bryr oss om kunden, och som tänker och agerar långsiktigt.

Vad har Daniel Gustafsson - Ägare av Dagus AB att säga om tjänsten och företaget?

"Koncernens verksamhetsområde är brett men vårt gemensamma fokus bygger på att: Vi skall ha kul på jobbet, vara personliga men samtidigt affärsmässiga, leverera kvalitet i alla led, alltid med kundens behov och förväntningar i centrum."

Vad har Terje Mortensen, Koncernchef, att säga om tjänsten och företaget?

"Som medarbetare på Dagus har du stor möjlighet att påverka och vara delaktig i bolagets färdväg. Vi är ambitiösa och vill utveckla våra processer i alla led, och det gör vi genom våra medarbetares driv, framåtanda och fokus på ständig förbättring."

Vad har Thomas Hansson, Ekonomiansvarig, att säga om tjänsten och företaget?

"Som del i teamet på Dagus erbjuds du en stimulerande och omväxlande vardag. Du är med och jobbar i en företagsgrupp under utveckling och får chansen att arbeta i branscher som gör skillnader i samhället. Du har stora möjligheter att påverka din och koncernens utveckling och framtid."

Egenskaper vi efterfrågar:
För att passa in i vår kultur är det viktigt att du är förtroendeingivande, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Men även att du har idéer och förslag till förbättringar och tankar om hur vi kan bli mer effektiva. Det är även viktigt att du tycker om förändringsarbete och ständig utveckling! Koncernens olika inriktningar innebär att du som redovisningsekonom bör ha en bred kunskapsnivå samt vana att hantera olika typer av system och företag. Du kommer att arbeta i ett litet team på två personer, och behöver vara en lösningsorienterad och flexibel person som inte är rädd att ta egna initiativ och beslut.

Kvalifikationer och andra erfarenheter:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, redovisning för enskilda bolag samt erfarenhet av och insikt i relevant regelverk inom området (exempelvis från ekonomiavdelning eller revisionsbyrå)
  • Det är meriterande med erfarenhet av koncernredovisning och lönehantering
  • Vana av arbete i olika ekonomisystem

Vi erbjuder:
Vi är en entreprenörsdriven koncern där det finns möjligheter för den som önskar att utvecklas och växa vidare tillsammans med oss. Du kommer att bli en viktig nyckelperson där du får jobba tätt ihop med både koncernledning och andra nyckelpersoner inom våra bolag. 

Kontakt:
För frågor om tjänsten kontakta Terje Mortensen, Koncernchef på 0721-775875 eller terje.mortensen@se360.se.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. 

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Skicka in din ansökan idag!


Vilka är vi?
DAGUS AB är en privatägd  koncern som under 2025 firar 20-årsjubileum. Vi är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. Vårt Huvudkontor ligger i Göteborg men vi är verksamma över hela Sverige samt i Finland. Inom koncernen arbetar cirka 100 personer inom de olika bolagen, och omsättningen uppgår till ca 280 miljoner sek. Koncernen består av totalt 18 bolag som är verksamma inom följande verksamhetsområden; foto & media, säkerhet, bygg & hustillverkning, fastigheter, bostadsförmedling samt systemutveckling. Läs mer om oss på www.dagus.se


Dagus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 december 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup