Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Fullstackutvecklare till Aqua Robur Technologies

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för nästa steg i karriären och ute efter en roll där du får ta stort eget ansvar? Hos Aqua Robur Technologies får du möjlighet att arbeta på ett mindre företag där du får chansen att utvecklas och arbeta självständigt i olika delar av utvecklingsprocessen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aqua Robur Technologies.

Om företaget

Aqua Robur Technologies grundades 2015 med en djärv vision: att revolutionera vattenhanteringen med hjälp av innovativ teknik och skapa en smart och hållbar vatteninfrastruktur för framtiden. Det som startade som en gemensam idé mellan två vänner från Chalmers har sedan vuxit och utvecklats till något större. Idag omfattar deras vision en prisbelönt och holistisk övervakningslösning med både hårdvara och mjukvara - och förverkligas av deras engagerade och drivna Aqua Robur-team i Göteborg. Det är kombinationen av sinnrik helhetslösning och dedikerat arbete som har resulterat i att deras produkter idag finns installerade hos över 100 kunder i Sverige och internationellt.

Arbetsuppgifter

I rollen som fullstackutvecklare hos Aqua Robur Technologies kommer du arbeta med en modern tech stack som inkluderar .NET/C# på backend och TypeScript samt React på frontend. I tjänsten kommer du att ta ansvar för deras molnösning som körs på Azure samt arbeta med databashantering i ElasticSearch, SQL och Cosmos.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Efter gymnasialutbildning inom relevant område
* Tidigare arbetslivserfarenhet från C# .NET, TypeScript, React och SQL
* Du talar och skriver välformulerat på både svenska och engelska

För att trivas i denna roll ser vi att du är en driven och självgående person som tar ansvar för dina uppgifter. Du har ett starkt inre driv och motiveras av att nå resultat på egen hand. Med din självständighet och initiativförmåga är du van vid att ta ägandeskap över ditt arbete och ser till att det utförs med kvalitet och noggrannhet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta effektivt både självständigt och i team, och som inte räds att ta egna beslut för att driva arbetet framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Falkenbergsgatan 3, 412 85 Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.