Hoppa till innehåll
BESAB AB logotyp

Entreprenadingenjör/KMA till BESAB AB Göteborg

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vill du arbeta i ett familjärt företag med god laganda som också är framtidsinriktat och specialister inom sitt område? BESAB kan erbjuda detta!

Hos BESAB har du stora möjligheter att utvecklas. Alla genomgår utbildningar med uppföljning för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling.

BESAB är inne i en spännande expansiv fas och behöver därför stärkas i det viktiga arbetet med systematiskt förbättringsarbete och att arbetssätt, strategier och mål ska anpassas för framtidens hållbarhetsfokus.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör/KMA ingår du i gruppen Produktionsstyrning och Hållbarhet. Du arbetar nära platschefer och arbetsledare med att stötta våra projekt. Fokus ligger i första hand i att bistå platsledning med samt vara projektets expert och stöd inom arbetsmiljö, miljö, kvalitet samt hållbarhet. Du kommer även att arbeta strategiskt med företagets ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, 14001 och 45001) och aktuella hållbarhetsfrågor tillsammans med dina kollegor och närmaste chef.

Exempel på arbetsuppgifter

· Framtagande av projektplaner, kemikalie-, material- och maskinförteckningar mm.

· Egenkontroller

· Avtalsgranskning

· Utredningar av tillbud och olyckor

· Medlem i arbetsmiljögrupp tillsammans med skyddsombud

· Utföra erfarenhetsåterföring

· Analysera hållbarhetsdata

· Strategiskt hållbarhetsarbete samt verksamhetsutveckling

Kvalifikationer

· Kvalificerad yrkeshögskoleutbildning som entreprenadingenjör eller högskoleingenjör inom tex bygg och anläggning eller motsvarande utbildningsbakgrund som bedöms som likvärdig

· Språkkunskaper: Flytande svenska i både tal och skrift. God engelska i både tal och skrift

· B-körkort

· God datorvana

Meriterande

· Tidigare erfarenhet av arbete inom bygg- och anläggningsbranschen

· Tidigare arbetslivserfarenhet inom kvalitets- miljö- eller arbetsmiljöfrågor

· Tidigare erfarenhet inom entreprenadjuridik

Utbildning i internrevision och har utfört internrevisioner

· Utbildning/kurser inom hållbarhet (ESG)

· Erfarenhet av arbete med ledningssystem (ISO eller motsvarande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är viktigt att du kan bygga relationer såväl internt med medarbetare som externt med representanter från kunder och leverantörer.

Som person är du flexibel, strukturerad och har god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du även gilla att jobba med ständiga förbättringar och omvärldsbevakning.

Är detta utmaningen för dig? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår KMA- och hållbarhetschef Stefan Johansson, stefan.johansson@besab.se

Start: Snarast
Arbetstider: 40 timmar i veckan
Tjänsten utgår från: Göteborg, Hisings Backa
Löneform: Månadslön
Anställningsform:Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning
Kontaktinformation:HR Chef Heli Othbäck, heli.othback@besab.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!
BESAB AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om BESAB

BESAB AB är ett anläggningsföretag grundat 1956 av Bertil Sandell. Idag ägs företaget av den familjeägda företagsgruppen Hammarviken tillsammans med nyckelpersoner verksamma i bolaget. Det innebär bland annat att BESAB är fritt från långsiktigt bindande allianser med övriga branschföretag, vilket ger stor handlingsfrihet att samarbeta i projekt. Småföretagarandan finns kvar genom att ledningen arbetar nära produktionen. De anställda stannar ofta länge i företaget vilket resulterar i god kamratanda och en stor samlad erfarenhet. BESAB AB omsätter ca 740 miljoner och har för närvarande över 200 specialister anställda. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, och Ljusdal och ser de nordiska länderna som vår hemmamarknad.

BESAB AB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund. BESAB koncernen driver via dotterbolaget BESAB Maskin AB en maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner samt BESAB Teknik AB som driver teknikrelaterade tjänster inom bygg- och anläggning.

Verksamheten har förändrats under åren men förstärkning och tätning i samband med byggande i berg har hela tiden varit en central del. Nu är också grundläggning/grundförstärkning med slagna och borrade stålpålar en stor del av verksamheten och en tredje växande gren är betongreparationer av samhällsviktiga anläggningar. En gemensam nämnare har alltid varit en hög grad av specialisering när det gäller arbetsmetoder, personal och maskinpark. Kunskap, pålitlighet, innovation och lönsamhet är ledord för BESAB. Läs mer: www.besab.se