Hoppa till innehåll
Swedenborg logotyp

Orderadministratör

Sista ansökningsdag
13 december 2024 (48 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Joakim Nilsson
Email
Som orderadministratör, hos oss på Swedenborg, arbetar du nära försäljning och leverantörer och samarbetspartners. Tjänsten, som är ny, innebär bla inköp, hantera vissa kundorder, dokumentation och interna arbetsorder. Rollen är en viktig del i vår strävan efter att jobba mer proaktivt med tex leveransuppföljning och planering av vårt arbete.

Vi jobbar prestigelöst nära varandra i en grupp på sju personer. Tillsammans delar vi gruppens problem och framgångar. Vi erbjuder en trevlig och dynamisk arbetsplats med god gemenskap. Vi utgår från kontoret, men med tiden finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan. Det finns stora möjligheter i att utveckla rollen utifrån din personlighet.

Vi tror att du har några års
arbetslivserfarenhet och som person är tekniskt nyfiken och lösningsorienterad.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Van att orientera dig i office-paketet och ser excel som ett naturligt arbetsverktyg. Rollen kräver B-körkort för verkstadsbesök.

Vi lägger stor vikt på din personlighet.

Arbetsuppgifter

Orderhantering

Leveransbevakning

Hantera kundorder i Visma Administration och SuperOffice

Inköp

Egenskaper

Minst Gymnasieutbildning

Goda kunskaper i Excel

Social, tycka om att prata med kunder och leverantörer

Lösningsorienterad

Office-paketet, meriterande med Visma Admin och SuperOffice

Goda kunskaper i Svenska, Engelska, Tal och skrift

Tekniskt nyfiken

Körkort: Behörighet B

Placeringort: Mölnlycke
Swedenborg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 december 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med fokus på försäljning inom industrin med bland annat pumpar och rökgasspjäll, har vi funnits sedan 1964. Vi ingår i börsnoterade koncernen Berner Industrier AB, men drivs som ett eget bolag. Företaget har två ben att stå på, den ena är pumpar där vi är återförsäljare, för flera europeiska tillverkare, och det andra med den egna produkten, rökgasspjäll. Det är till avdelning Pump vi nu söker en orderadministratör. Våra kunder finns primärt inom Sverige i branscher som tex Kraft & Värme, Processindustri, tillverkande industri.

Vår styrka ligger i att kunna ge kunden bästa möjliga support med kunskap, servicenivå och engagemang.

Vi är idag ett glatt gäng på ca 20 personer och är alla viktiga pusselbitar för en fungerande verksamhet. Med korta beslutsled bidrar vi till att hänga med i svängarna. Vår styrka är att vi har olika ålder och kompetens. Vi både lyfter och lutar oss mot varandra.