Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vaktmästare på heltid i Oktober

Sista ansökningsdag
23 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en händig person som trivs med praktiska arbeten där du är lite allt i allo? Är du tillgänglig för att jobba heltid under oktober månad? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en vaktmästare på heltid i Göteborg. Som vaktmästare i denna tjänst är ena dagen inte den andra lik, ena dagen byter du glödlampor och skruvar ihop möbler för att nästa dag ta emot leveranser vilket du i sådant fall gör med truck. Arbetet innebär många kontaktytor, det är därför viktigt att du är framåt och gillar kontakten med andra människor.

Tjänsten är på heltid med start den 27 september och sträcker sig en månad framåt. Arbetstider är förlagt dagtid måndag-fredag. För detta uppdrag anställs du hos oss och arbetar som konsult hos vår kund. Skulle allt fungera bra finns det eventuella möjligheter för förlängning på annat uppdrag hos oss.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig, pillig och trivs med att arbeta praktiskt. Då arbetet är varierande söker vi dig som är prestigelös och trivs med variation i arbetet. Vi värdesätter din inställning och personliga egenskaper högt där det viktiga är att du är en glad och hjälpsam person som är lösningsorienterad.

Vidare behöver du:
- Vara tillgänglig för att arbeta på heltid under 1 månad med start 27/9
- Har truckkort A1-B4
- Vara ostraffad då vi kommer kontrollera belastningsregistret.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer stänga ner annonsen så fort vi hittat rätt person.

Sökord: Vaktmästare, Truck, Heltid

Sökord: Vaktmästare, Truck, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com