Hoppa till innehåll
Sellex AB logotyp

Säljare

Sista ansökningsdag
29 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Sellex söker vikarierande säljare till vår säljkår för Di Luca & Di Luca!

Vill du vara med och forma framtidens dagligvaruhandel i en dynamisk och växande organisation? Vi söker en säljare till vår uppdragsgivare Di Luca & Di Luca för varumärket Zeta i Norra Göteborg med omnejd. Tjänsten är ett vikariat med goda chanser till förlängning/övergång till vår andra säljkår med andra varumärken. 

Om oss
På Sellex värnar vi om en trivsam arbetsmiljö med tydliga mål och korta beslutsvägar. Vi vill skapa en familjär känsla där vi tillsammans driver framgång tillsammans med våra uppdragsgivare som ett team.

Din roll
Arbetsuppgifterna som säljare innebär besök i dagligvaruhandelns butiker, för att där stärka varumärkets position och synlighet i butik. Du arbetar med införsäljning av nya produkter i sortimentet, genomför kampanjer och aktiviteter för att driva försäljning samt säkerställer att produkterna finns, är väl synliga och attraktiva i butik. Som säljare har du tydliga försäljningsmål att arbeta mot och du följer upp dina resultat. Du bygger och vårdar långsiktiga relationer. 

Din profil

  • Vi tror att du är en person med stort matintresse och samma passion som oss för att inspirera våra kunder och konsumenter inom medelhavsmaten
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande, gärna inom dagligvaruhandeln
  • Du är driven och älskar att jobba mot uppsatta mål
  • Du arbetar självständigt och är en lagspelare som hittar vägar framåt mot dessa mål och gillar att tävla mot dig själv
  • B-körkort
  • Tala och skriva flytande svenska.

Om anställningen
Ca 1 års vikariat med chanser till förlängning.   

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten går det bra att maila oss på rekrytering@sellex.nu

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Sellex
Vi är övertygade om att det är en specialistkompetens att leda, driva, utbilda och motivera en säljkår på ett framgångsrikt sätt. Ögonblicket vid butikshyllan är det mest kritiska momentet i sälj-köp-processen. Därför är vårt fokus att vara nära våra kunder. Engagemang och kompetens i alla steg ger våra kunder övertaget där det betyder mest. Det är ett vinnande koncept - en säljkår som agerar som kundernas egen, men drivs av en expert på området, Sellex. Sellex är ett nystartat bolag med drygt 40 anställda. Bland de varumärken som vi representerar kan nämnas Zeta, Rana, Monini och San Pellegrino.

Sellex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup