Hoppa till innehåll

Konsultuppdrag innesäljare för kunds räkning

Sista ansökningsdag
19 februari 2025 (145 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

PS Partner söker en innesäljare till ett konsultuppdrag hos vår kund. Uppdraget är på 100% i 6 månaders tid.

Vi letar efter digsom brinner för att utveckla affärer och försäljning! Som älskar att arbeta med människor! Någon som vill arbeta på ett företag som verkligen gör skillnad!Är det Dig vi letar efter?

Du kommer att:- Via telefonsamtal, digitala möten och mejl, skapa affärer med hjälp av kundens produkter som i sin tur stärker ekonomin hos dina framtida kunder- På ett affärsmässigt och proffsigt sätt engagera de människor du har kontakt med.- I dialog med Säljledare löpande planera och presentera ditt arbete.- Logga dina besök och ditt arbete löpande i vårt affärssystem.- Planera och genomföra dina kontakter/samtal enligt företagets säljstrategi och mötesstrategi.- Bygga så väl stora som små affärer med hjälp av vår produktportfölj.- Med företagets mål som grund optimera försäljningen- Löpande logga/koppla dina kontakter/samtal i Outlook och uppdatera kundinformation i vårt system.- På ett affärsmässigt och proffsigt sätt engagera de människor du har kontakt med.För att lyckas i rollen krävs det att du är affärsmässig, driven och resultatorienterad. Du har ett stort intresse att utvecklas och du kan komplettera ditt driv och din vinnarskalle med ett hjärtligt engagemang tillsammans med dina kollegor. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad, trivs med att arbeta självständigt och tar dig gärna an nya utmaningar och arbetsuppgifter. Du är inspirerande som person och trivs som bäst när du träffar kunden.

Det är bra om du har- Erfarenhet från försäljning.- Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet.- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.

AnsökanSkicka in din ansökan/intresseanmälan så snart som möjligt, vi arbetar med ett löpande urval. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Arvid Petersson 0761779488

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 februari 2025 (145 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se