Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Redovisningsassistent till Nordic Bulkers

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (37 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tillsammans med Nordic Bulkers söker vi nu en redovisningsassistent med fokus på kund- och leverantörsreskontra

Nordic Bulkers är specialiserade på nationella och internationella intermodala bulktransporter, lagerhållning, hantering och logistiktjänster för bulkprodukter. Kunderna återfinns inom industrin, majoriteten inom petrokemi men även inom livsmedel och övrig industri. Nordic Bulkers hanterar över 2500 bulkcontainers med olika dimensioner och tekniska specifikationer. På kontoret i Göteborg arbetar 25 personer. Totalt har Nordic Bulkers 80 anställda fördelat på kontor och terminaler i Göteborg, Stenungssund, Wallhamn, Kista och Oxelösund.

Tjänsten som ekonomiassistent är placerad på huvudkontoret i Göteborg och är initialt ett konsultuppdrag med avsikt att anställningen skall övergå från OIO till Nordic Bulkers. Finansteamet består i dag av fyra medarbetare. Kulturen i teamet präglas av god sammanhållning och öppenhet. Du blir direktrapporterande till CFO.

Du erbjuds
  • En möjlighet att jobba i en spännande bransch med stort fokus på omställningen till mer hållbara transportalternativ.
  • En inkluderande arbetsplats där det är högt i tak, bra stämning och en god gemenskap.
  • Varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter att utveckla och förbättra processer.
Dina arbetsuppgifter
Rollen innebär ett övergripande ansvar för företagets reskontror, både kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att vara en nyckelperson i kontakt med kunder och leverantörer samt en viktig del av vår fortsatta digitaliseringsresa.

Ekonomiteamet jobbar nära företagets operativa verksamhet och du kommer att ha daglig kontakt med kollegor som arbetar operativt. Du förväntas aktivt delta i eller driva effektiviseringar av befintliga rutiner med hjälp av digitalisering och ny teknik.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller några års dokumenterad erfarenhet som redovisningsassistent eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har något års arbetslivserfarenhet som ekonom. Du är ordningsam, punktlig och detaljorienterad. Du är van att arbeta mot deadlines och kan planera din tid. Du är en lyhörd och prestigelös lagspelare med en övergripande förståelse för ekonomiavdelningens åtaganden och ansvar.

Framgångsfaktorer:
  • Systemintresserad, gärna erfarenhet från avancerade ERP-system såsom SAP, samt fakturahanteringssystem likt Medius eller ExFlow
  • Goda kunskaper i MS Office, med betoning på excel.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God analytisk förmåga och arbetsmoral.
  • Självgående, initiativtagande, strukturerad och nyfiken.
Ansökan
Rekryteringsprocessen hanteras i samarbete med OIO. Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på OIO med avsikt om att anställningen ska övergå till Nordic Bulkers tidigast efter 6 månaders arbetad tid.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, kontorstiden
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Kontakt: Elsa Jonasson - elsa@oio.se
  • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren