Hoppa till innehåll

Köksmästare

Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker Köksmästare!

För 18 år sedan öppnades Danilo Restaurang och har gjort sig ett namn i stora eventsammanhang. Nu har det blivit dags att säga hejdå till det som varit och välkomna ett förbättrat, uppfräschat och laddat Danilo med spännande förändringar i form av en totalrenovering av våra lokaler och en re-branding.

Något som alltid kommer att finnas kvar är Danilo som hjärtat i event- och evenemangsstråket här på Skånegatan. Våra främsta gäster är alltid på språng och har oftast en helkväll framför sig med film, konsert, match eller något annat festligt. Vi förstärker gästens upplevelse och serverar en uppvärmning passande för just dagens evenemang.

Vi söker nu dig som vill axla rollen som köksmästare hos oss på Danilo. Vi ser att du tar ansvar, är initiativtagande, har erfarenhet från restaurang & storkök sedan tidigare och är utåtriktad, samt vill bygga starka relationer med såväl gäster som kollegor.

Du har ett övergripande ansvar för schemaläggning, inköp, personalkostnader, happenings, medarbetarsamtal och i princip allt som sker Danilo restaurangs kök.

Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet, på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande

Låter detta som en roll för dig? Tveka inte med din ansökan!

Tillsätts omgående.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se