Hoppa till innehåll

Budbilschaufför, Göteborg

Sista ansökningsdag
16 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För kunds räkning söker vi nu efter en budbilschaufför för omgående tillträde. Kunden söker dig som har svenskt B-körkort och gärna erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär. Denna roll passar dig som har god körvana. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Om det blir du som går vidare i processen så kommer företaget att ta in ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Arbetsuppgifterna är att leverera paket för kunder/företag. Omfattas av blandade körningar inom Göteborgsområdet. Det är ett aktivt arbete och företaget söker en person som klarar högt tempo och som gillar att ge service i världsklass. Du kommer att arbeta på schema som ligger på skift.

Arbetstiderna varierar efter ditt heltids schema och dag passen är mellan 7.00-16,00 och kvällspassen är 16,00 – 23,00 samt helgarbete.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se