Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Customer Success Manager till Aqua Robur, Göteborg

Sista ansökningsdag
08 oktober 2024 (11 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Visste du att nästan 30 % av allt rent vatten försvinner på grund av läckor i vattennäten? Samtidigt ökar problem med vattenbrist och översvämningar, vilket skapar stora utmaningar för kommunala VA-nät. Här kommer Aqua Robur in i bilden! Vi har utvecklat en prisbelönt lösning som övervakar vattennät utan behov av extern strömkälla, och vår vision är att nå "Zero Waterleaks Worldwide". Vår kombination av egenutvecklad hårdvara, mjukvara och supporttjänster gör oss till en helhetsleverantör som hjälper kunder att fatta insiktsfulla beslut baserat på realtidsdata och smarta analyser.

Om rollen
I den här rollen kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa att våra kunder och partners får maximalt värde från våra lösningar. Du kommer att onboarda kunder, utbilda dem i både våra fysiska produkter och vår visualiseringsportal, samt ge teknisk support och proaktivt optimera deras system.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Introducera och utbilda kunder och partners i vår hård- och mjukvara.
  • Ge teknisk support och lösa problem genom att analysera och optimera kundernas användning av våra lösningar.
  • Arbeta nära våra installationspartners för smidiga installationer och optimal drift.
  • Utveckla och hålla utbildningsmaterial uppdaterat och användarvänligt.
Denna roll är baserad i Göteborg, men det kan förekomma resor inom Sverige och internationellt för utbildning och support.

Är detta du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och som brinner för att jobba nära kunder och hjälpa dem att nå sina mål. Du är en naturlig problemlösare och drivs av att leverera en förstklassig kundupplevelse.

Vi tror att du:
  • Har en teknisk utbildning inom t.ex. el, mekanik eller automation.
  • Har ett par års erfarenhet från en liknande roll inom customer success, teknisk support, underhåll eller som tekniker.
  • Är bra på att bygga relationer och hantera kundkontakter på ett pedagogiskt sätt.
  • Har B-körkort och talar flytande svenska och engelska.
Erfarenhet från VA- eller fjärrvärmebranschen är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du har ett starkt driv och en vilja att växa tillsammans med oss.

Varför Aqua Robur?
Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av en framtidsbransch där din insats kan göra verklig skillnad. Hos oss får du chansen att växa i takt med att vi växer, och du blir en viktig del av vårt dynamiska och engagerade team. Vi erbjuder en arbetsmiljö där utveckling och innovation står i fokus, och där du har möjlighet att påverka både din egen och företagets framgång.

Ansökan
Du söker tjänsten med CV och personligt brev via jerrie.se så snart som möjligt. Vi jobbar löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.

Slutkandidat kommer att be ombedd att göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av Aqua Roburs fantastiska team!
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 oktober 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aqua Robur Technologies grundades 2015 och befinner sig nu i en spännande tillväxtresa inom Sverige såväl som internationellt. Företaget erbjuder en helhetslösning för digital övervakning av vattenledningar samt spill- och dagvatten. Tekniken bygger på en världsunik Energy Harvester som genom vattenflödet genererar elektricitet för att driva sensorer och trådlös kommunikation. De lösningar som erbjuds ligger helt rätt i tiden med tanke på de enorma utmaningarna som vattenbrist och översvämningar skapar världen över. Dessa utmaningar tas idag på större allvar och det implementeras intelligenta, hållbara lösningar för framtiden. Vill du vara med på resan?