Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT säljare till iTM8

Sista ansökningsdag
20 december 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren säljare och vill bli en del av ett globalt företag som värdesätter självledarskap och långsiktiga kundrelationer? Vi letar efter dig som har erfarenhet av försäljning och vill bli en del av ett kompetent försäljningsteam. Just nu gör itm8 en stor satsning och du får möjlighet att ingå i deras New Business Team med ett erfaret säljteam!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos itm8.

Om företaget

itm8 är ett expansivt kunskapsföretag som bedriver verksamhet som en Digital Transformations-partner avseende säker, verksamhetsnära och effektiv IT. Vi är en skandinavisk IT-koncern som finns representerat i 4 länder med totalt 27 lokationer och fler än 1700 teamm8s. Vi är ursprungligen en grupp entreprenörsdrivna företag som har samlats kring en gemensam vision om att skapa digitalt värde för våra kunder. Vi vet hur det är att driva företag - för vi har gjort det själva och gör det fortfarande.

Tillsammans säkerställer vi de bästa tjänsterna för att bli Nordens ledande digitala transformations partner. Vi arbetar från fyra specialiserade divisioner som kan förse er med ett marknadsledande utbud av IT-tjänster och specialister: Cloud & infrastructure - Digital transformation - Application services - Cybersecurity.

Det är till itm8 våra kunder vänder sig när de behöver hjälp att förstå och analysera hur de ska förflytta sin verksamhet för att möta nya förutsättningar, t.ex. digitalisering. itm8 hjälper kunderna att genomföra nödvändiga förändringar och att få en naturlig koppling mellan teknik och verksamhet, där tekniken bidrar till att uppnå verksamhetens mål i stället för att diktera villkoren.Vår målsättning i samarbetet med våra kunder är att etablera och behålla långa relationer. För att nå dit måste vi hela tiden bevisa att vi förtjänar våra kunders fortsatta förtroende, något som endast kan uppnås genom ett öppet, rakt och ärligt samarbete.

Arbetsuppgifter

Som säljare i New Business Team arbetar du i en nyckelroll i att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter genom att erbjuda företagets tjänster och lösningar. Du kommer i denna roll sälja hela itm8 tjänsteutbud. Dina arbetsuppgifter inkluderar att förstå kundens verksamhetsutmaningar och erbjuda värdeskapande lösningar, snarare än att enbart fokusera på att sälja specifika områden. I rollen arbetar du med nya kunder genom att hantera och bearbeta leads från både interna nätverk och marknadsaktiviteter. Du ansvarar för att bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer, analysera deras behov och samarbeta med interna avdelningar och teammedlemmar.

* Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter och sälja hela itm8s tjänsteutbud
* Presentera skräddarsydda IT-lösningar som möter varje kunds unika krav
* Aktivt arbeta med nykundsbearbetning och hantera leads från interna nätverk och marknadsaktiviteter
* Bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder, analysera deras behov
* Samarbeta nära med olika avdelningar internt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av liknande roll med komplex försäljning med långa säljcykler
* Övergripande förståelse för IT med starkt affärsfokus
* God dator och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är en lyhörd person som besitter en god social förmåga. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och ITM8s kunder. Vi värdesätter din förmåga att kommunicera effektivt och förstå kundens största IT utmaningar. Genom nyfikenhet, lyhördhet och förmåga att ställa rätt frågor genomför du en grundlig behovsanalys för att identifiera kundens affärsbehov. Du sätter alltid kunden i fokus och gör ditt yttersta för att leverera lösningar som verkligen gör skillnad. Vidare förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 december 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.