Hoppa till innehåll

Resande installationstekniker till Nibbler Sales AB i Kulltorp

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (43 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nibbler Sales AB levererar och tillverkar maskiner för plåtbearbetning. För att möta den ökande efterfrågan på våra produkter söker vi i samarbete med Puls Bemanning en resande installationsteknik till vår verksamhet i Kulltorp. Vi söker dig som har ett intresse för teknik och vill arbeta med spännande utmaningar inom mekanik, hydraulik och el. I rollen kommer du att ansvara för installation, utbildning och underhåll av maskiner ute hos kund och i våra lokaler i Kulltorp.

Är du en problemlösare med ett starkt intresse för mekanik och teknik? Trivs du med ett omväxlande arbete och möta nya människor? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten:
Som resande installationstekniker kommer du att vara företagets ansikte utåt både i Sverige och runtom i Europa. Din huvuduppgift blir att installera och starta upp maskiner ute hos våra kunder. Kunskaper inom hydraulik, el och mekanik är meriterande, men det viktigaste är din vilja att lära och utvecklas i rollen.

Vi söker dig som:

  • har ett starkt tekniskt intresse och problemlösningsförmåga.
  • är social, utåtriktad och trivs med kundkontakt.
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort (ett krav).
  • kan till och från vara på resande fot under längre perioder.


Vi värdesätter rätt personlighet och söker dig oavsett ålder som är motiverad att ta nästa steg i din karriär som installationstekniker. Känner du igen dig i beskrivningen och är redo att ta dig an utmaningen? Ansök redan idag via pulsbemanning.se

Tjänsten tillträds: Omgående eller enligt överenskommelse.


Kontakt

För mer information eller frågor om tjänstern, vänligen kontakta Jonas Stigemyr på
0371-176 34 eller jonas@pulsbemanning.se.

 

PULS skapar mångfald, möten möjligheter för just DIG! 

Puls är ett företag som värdesätter både personal och kunder, och vi strävar efter att matcha rätt arbetsplats för både arbetssökande och företag. Vi erbjuder konsulter flexibilitet och trygghet i deras arbete och hjälper dig att komma ut på arbetsmarknaden. Vår drivkraft, tillgänglighet, snabbhet och kompetens ger både kunder och personal en känsla av att vara "rätt från start". Vi betjänar kunder i hela GGVV-regionen från våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby.

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med rollen och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. 
 

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se