Hoppa till innehåll

Teknisk Kundsupportchef

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

HangOn är ett expansivt familjeföretag som är världsledande i sin nisch med egen produktutveckling och tillverkning. Vi är en partner som hjälper kunder hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering i samband med industriell lackering. Vi har egen produktutveckling och tillverkning. Våra produkter distribueras i över 40 länder med egna säljbolag i Tyskland, England, Holland, Polen samt Kina. Koncernen har en årsomsättning om 315 MSEK varav 85% är export och är 110 anställda.


Teknisk Kundsupportchef

HangOns övergripande målsättning är att vara världsledande inom branschen. Vi söker nu en Teknisk Kundsupportchef som vill vara med och göra detta möjligt. Du kommer tillsammans med ett starkt team vara en viktig del i företagets fortsatta utveckling.

Tyngdpunkten i uppdraget är att med fokus på effektivt och affärsmässighet hantera inflöde av förfrågningar från kunder, återförsäljare och dotterbolag i hela världen. Teamet jobbar med hela kedjan från att förstå kundbehov och designa lösningar, till att offerera och slutligen ta emot ordern. Du blir spindeln i nätet och har kontaktytor med alla funktioner inom företaget. Placering för tjänsten är Hillerstorp och du rapporterar till VD.

Beskrivning av rollen

  • Ansvar för Kundsupportteamet:
  • - Order
  • - Teknisk support & offert
  • - Konstruktion kundanpassningar
  • Identifiera och förstå kundbehov, design och val av häng- resp. maskeringslösning
  • Utifrån förståelse för helheten i produktionsprocessen, prioritera och fatta affärsmässiga beslut.
  • Ta fram offerter och följa upp dessa i efterkalkyler
  • Ständigt utveckla arbetssättet inom avdelning och föreslå förbättringar och utveckling av företagets omfattande systemstöd.
  • Personalansvar för 8 personer

Din profil och erfarenhet

Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor med dokumenterad erfarenhet av ledarskap och förmåga att bygga starka team och samarbeten över gränser. Som ledare ser vi att du är ödmjuk, trygg och jordnära. För att du och dina medarbetare ska trivas tillsammans behöver din ledarstil präglas av närvaro och tillit. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvarstagande, noggrannhet och struktur men också förmåga till problemlösning och att tänka utanför ramarna. Du är modig och kan fatta snabba beslut med gott omdöme.

Vi tror att du arbetar inom tillverkande industri med ledande roll inom teknisk försäljning, produktchef eller dylikt, gärna i en internationell miljö. Du har ett kommersiellt tankesätt med en helhetssyn på verksamheten. Erfarenhet från kund/teknisk support är meriterande. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

HangOn kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag i en platt och prestigelös organisation där alla tar eget ansvar och kan var med och påverka. Du får arbeta i en internationell miljö hos en innovativ marknadsledare som förflyttar gränserna i sin bransch. Bolaget är lokaliserat i Hillerstorp, i en region med stark företagartradition och entreprenörskap, i moderna och inspirerande lokaler. HangOn har en leaninspirerad kultur som vi kallar ”FLOW” med målsättning att ständigt utveckla arbetssätt, öka trivsel och effektivitet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Malin Classon, 070-397 31 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se