Hoppa till innehåll

Kantpressoperatör

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kantpressoperatör? Ta möjligheten att bli en del av vår kantpressavdelning i Gnosjö dit vi ju just nu söker två nya medarbetare.


Om avdelningen och tjänsten

På vår kantpressavdelning arbetar idag totalt ca 15 medarbetare fördelade på både förmiddagsskift, dagtid, eftermiddagsskift och natt. Vår maskinpark består av nio kantpressar av märkena Amada, Finnpower och Ursviken.

Som kantpressoperatör arbetar du främst med bockning av plåtbitar vid din egen kantpressmaskin men även ställ av maskiner, truckkörning, kvalitetssäkring och 5S ingår bland dina arbetsuppgifter. Du planerar och styr din dag i möjligaste mån på egen hand. I övrigt arbetar du relativt individuellt vid din egen maskin även om du alltid har ditt team till hand för att hjälpas åt och bolla lösningar med varandra vid problem som uppstår.

Tjänsterna är på heltid och i dagsläget behöver vi stärka upp vår bemanning med en medarbetare på dagen och en på natten.


Vem är du?

Vi söker i första hand dig som är en erfaren kantpressoperatör med flera års erfarenhet inom yrket och ställkunskaper. I andra hand är vi villiga att satsa på att lära upp dig som har tidigare industriell erfarenhet, ett intresse av att arbeta med ritningsläsning och mätteknik samt gillar problemlösning.

För att lyckas i rollen krävs förmågan att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare behöver du ha lätt för att ta till dig instruktioner och ny information samt att utifrån dessa självständigt kunna fatta beslut. Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. Och viktigast, du vill ha kul på jobbet tillsammans med oss!


Mer information?

För mer information välkommen att kontakta Liv Hultén, HR-chef, 0370-30 58 83 liv.hulten@glsindustries.com eller Fredrik Häggman, produktionschef, 0370-33 31 91, fredrik@laserstans.com


Din ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen din ansökan!


Om GLS Laserstans

På GLS Laserstans siktar vi alltid framåt, tillsammans. Med välutbildad personal och lång erfarenhet är vi en komplett leverantör av plåtprodukter och levererar allt från bockad tunnplåt till avancerad plåtbearbetning till våra kunder. Våra moderna maskiner för stansning, bockning, laserskärning och efterbearbetning gör oss till en stadig och pålitlig aktör. Vår företagskultur kännetecknas av delaktighet, engagemang och ansvarstagande och vi lägger stor vikt vid att vara en schysst arbetsgivare och att erbjuda en trivsam och rolig arbetsplats. Med fokus på att hela tiden utvecklas skapar vi ett fritt och varierat arbetsklimat där delaktighet och stort eget ansvar är nyckeln. I trevliga lokaler och en modern industrimiljö arbetar våra drygt 80 medarbetare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se