Hoppa till innehåll
GARO logotyp

Marketing Manager - GARO

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och driva marknadskommunikationen inom en koncern med ett starkt varumärke och branschledande egna produkter? Ett företag som kombinerar innovativ kraft med fokus på kvalitet och hållbarhet!

Då är detta en unik möjlighet för dig!

GARO är ett internationell koncern med ett starkt varumärke inom elektrifiering och elbilsladdning. Företaget kännetecknas av ett högt kundfokus och en vilja att erbjuda marknaden produkter som är säkra, innovativa och med hög kvalitet. Vi söker nu en engagerad och driven Marketing Manager med förmågan att utveckla och leda marknadsarbetet på GARO.

Som Marketing Manager på GARO har du en central roll i att omsätta företagets vision och mål till effektiva marknads- och kommunikationsstrategier för fortsatt framgång på olika marknader. Rollen är både operativ och strategisk, vilket innebär att du arbetar med allt från analys av marknadstrender till affärsplanering och utveckling av nya produktkoncept. Du och ditt team utvecklar kommunikation själva och tillsammans med externa byråer och partners, och ni driver konceptutvecklingen för nyhetslanseringar och GAROs brand. Marknadsavdelningen i Sverige består utav ett mindre team inhouse. Arbetet innebär en tät dialog med försäljning och marknad inom koncernens olika affärsområden samt utveckling och samarbete med de internationella dotterbolagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  • Utveckla och genomföra marknadsstrategier för att öka varumärkeskännedom och marknadsandelar.
  • Analysera marknadstrender och göra affärsplanering.
  • Driva konceptutveckling för nyhetslanseringar och GAROs brand.
  • Projektledning av stora mässor och marknadsföringskampanjer.
  • Budgetansvar för marknadsföringsaktiviteter.
  • Leda och stödja marknadsföringsteamet i Sverige och samordna med våra marknadskoordinatorer i andra länder.
  • Utveckla samarbetet med kundernas marknadsavdelningar och externa byråer/partners.
  • Genomföra marknadsundersökningar och analysera marknadsföringsprestanda.
Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som marknadschef med dokumenterad erfarenhet av att utveckla och genomföra marknadsstrategier inom både B2B och B2C. Du har en utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller motsvarande, och du behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. Du har erfarenhet av projektledning och marknadsanalys, samt goda kunskaper i relevanta digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom teknikbranschen och har tidigare ledarerfarenhet samt erfarenhet från ledningsgruppsarbete.

För att lyckas i rollen tror vi att du är strategisk och affärsmässig med starkt driv och kreativitet. Du är social och kommunikativ med en förmåga att förmedla komplex information på ett enkelt sätt. Du skapar tydlighet som når fram till både kunder och intressenter samt i ditt ledarskap och i interna samarbeten. Du är proaktiv och lösningsorienterad, med högt engagemang och flexibilitet. Vi värdesätter också att du är innovativ och detaljerad för ett nytänkande och värdeskapande resultat.

Hos GARO får du möjligheten att arbeta i en varm och familjär kultur som präglas av innovation och framåtanda. Du blir en del av ett företag som värderar kvalitet och hållbarhet högt och du kommer att ha en central roll i att driva vår marknadsföring framåt. Rollen innebär också en fantastisk möjlighet att utvecklas inom marknadsföring och att påverka vår framtida riktning.

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av GARO:s fortsatta framgångsresa!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar GARO med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se . Löpande urval sker med tillträde under september eller enligt överenskommelse.
GARO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system inom elinstallation och elbilsladdning. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar. Koncernen har ca 480 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen, Storbritannien, Tyskland och Spanien. Försäljningen är fördelad på affärsområdena GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Sverige och Polen. GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar".