Hoppa till innehåll

Glad och nyfiken kollega!

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli vår kollega?

Vår förskola har en varm och hemtrevlig atmosfär som passar dig som längtar efter ett socialt sammanhang. Du tycker att små barns utveckling är viktigt och spännande. Du vill att arbete med barn ska vara en del av livet där kreativitet och skapande får utrymme. Du är nyfiken och beredd att lära dig mer om dig själv. Du vill utveckla din förmåga att leda, skapa trygghet och sprida glädje i barnens vardag och lekfulla äventyr.

Medarbetarna på vår förskola har lång yrkeserfarenhet och flertalet är utbildade förskollärare. Därför är det här en tjänst som även kan passa dig utan så mycket arbetslivserfarenhet. Vi kommer göra urval där ett genuint intresse att lära sig mer om arbetet i en Waldorfförskola och förmåga att samarbeta och ta ansvar kommer prioriteras.

Vårt Waldorfpedagogiska arbete står på en stadig grund. Vi gillar att utveckla och utmana oss själva i vårt arbete. Vi arbetar metodiskt med de viktiga nationella målen för demokrati, likvärdighet och jämställdhet. Vi brinner för att barnens vardag ska bestå av kamratskap, skapande, kreativitet och lek.

Förutom det pedagogiska arbetet så vårdar vi våra lokaler och vår fina utemiljö. Det är mycket som händer under en dag och bitvis kan det vara stressigt att hinna med. Samtidigt går det inte en dag utan vi hinner stanna upp en stund och reflektera, dela små bekymmer och framgångar eller bara skratta gott tillsammans!

Våra måltider med barnen är höjdpunkter med god vällagad laktovegetarisk, ekologisk kost.

Vi har en fantastisk föräldragrupp som stöttar oss och hjälper till med städning och en del annat praktiskt arbete. Ett par gånger per år är arbetet förlagt till helger då vi arbetar tillsammans med dem för att rusta förskolan.

Gnesta Waldorfförskola drivs av en ideell förening bestående av föräldrar och medarbetare. Föreningen bedriver även fritids och skola F-9 och de är vår närmsta granne. Förskolan har 3 avdelningar, 2 syskonavdelningar och 1 småbarnsgrupp. Förskolan ligger 10 minuters promenad från Gnesta pendeltågstation.

Tjänsten är en visstids anställning på 100% ca 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Tjänsten kan eventuellt delas på två mindre tjänster om vi hittar två personer som känns rätt för oss, men som önskar deltid. Din ansökan ska innehålla ett kort personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du är intresserad av att arbeta i en Waldorf förskola. Rekrytering sker löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

När du söker arbete hos oss behöver du ett utdrag ur belastningsregistret som är max 1 månader gammalt.

Vi sköter rekrytering och urval själva vilket innebär att vi undanber oss kontakt och erbjudanden från konsulter, rekryterings firmor etc.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se