Hoppa till innehåll
Västbo Taxi AB logotyp

Är du vår nästa stjärna på vägarna?

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Dan Carlsson
Email
Västbo Taxi AB söker nu engagerade och serviceinriktade Taxiåkare för att stärka vårt team i Gislaved. Vi är ett väletablerat företag med en lång tradition av att erbjuda pålitliga och säkra transporter till våra kunder i Västbo-Östbo-regionen och Jönköpings Län. Om du brinner för att ge förstklassig service och har en passion för att köra bil, kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Tjänsten:
Som Taxiåkare hos Västbo Taxi driver du ditt eget företag, med ett transportörsavtal kopplat till Västbo Taxi AB. Du kommer att köra både skolskjutsar, färdtjänst, lokala resor och längre transporter, inklusive beställningsresor med ibland gods och hämta/lämna vid flygplatser, tågstationer och andra destinationer.

Vi söker dig som:
 • Vill arbeta enligt schema.
 • Söker en trevlig och stöttande arbetsmiljö med rutinerade kolleger och ledning runt dig.
 • Vill ha en stabil intäkt under året.
 • Vill driva ditt eget bolag, som åkare, med stöttning från ledningen på Västbo Taxi AB.
 • Vill bestämma vilken bil du vill köra och äga, detta enligt vissa regler om bränsleval och utrymme i bilen.
 • Har Taxiförarlegitimation och Taxitrafiktillstånd
 • Har ett rent belastningsregister.
 • Är punktlig och pålitlig.
 • Har goda kunskaper om regionen och dess omgivningar.
 • Har en positiv attityd och ett trevligt bemötande mot kunder.
 • Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift (kunskaper i andra språk är meriterande).
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av Västbo Taxi, skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser, där du berättar varför just du skulle passa bra hos oss.

Ansökningsfrist: Vi tar emot ansökningar löpande och tillsättande av tjänsten kan ske 1 september 2024, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans göra varje resa till en positiv upplevelse för våra kunder!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Västbo Taxi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västbo Taxi bildades 17 oktober 1989 som ett led i att lokala taxiägare i Västbo regionen kom underfund med att ett samarbete och ett gemensamt telefonnummer ökar möjligheten till utökad service för våra kunder och bättre arbetstider för alla våra chaufförer. 1992 var vi som första taxibolag i Sverige först med GPS i våra fordon och med ett modernt databaserat trafikdirigeringssystem.2011 startar vi upp verksamheten i Jönköping. 2012 startar vi upp verksamhet i Värnamo. 2014 blev vi en partner med Svea Taxi allians, en nationellt samarbete med taxibolag i hela Sverige. Idag är vi länets största beställningscentral med egna växel, som du finner i Gislaved. Vår strävan är att alltid bli lite bättre och med hjärtat i den småländska myllan utveckla taxi "Taxi på småländskt vis". Vi är certifierade enligt ISO 14001:2015