Hoppa till innehåll

Servicerådgivare Volkswagen

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Servicerådgivare

Vi söker nu en Servicerådgivare till vår moderna anläggning i Gislaved.
Gillar du att erbjuda god service och det personliga möte med människor kan detta vara arbetet du söker.
Har du erfarenhet av att arbeta som kundmottagare inom bilbranschen, har du säkert grunden för att trivas och utföra ett gott arbete hos oss.

På Svenstigs Bil får du tryggheten i att vara en del av ett framgångsrikt familjeföretag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande.

Dina uppgifter

Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela verkstadsbesöket samt ger stöd och vägledning i tekniska frågor. En viktig del i ditt arbete är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus, kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt och där du alltid eftersträvar kvalitét, både mot kund och även i dina administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Tillsammans i teamet ansvarar ni för optimerad drift och produktivitet på verkstaden. Teamkänslan är viktig för att allt ska fungera på bästa sätt. Du har inställningen att vi arbetar tillsammans och stöttar och hjälper till där det behövs

Din erfarenhet

För oss är det viktiga att du har rätt inställning, du har också ett intresse för bilar och branschen och därmed en vilja att lära dig och utvecklas i rollen.
Utöver det har du godkänd gymnasial utbildning, B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär goda dator- och systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet.
Du talar och skriver svenska mycket väl. Har du tidigare arbetat i systemen Automaster, ELSA och Cabas är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, stundvis högt tempo med mycket på agendan. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt.
Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete.  För att hela anläggningen ska fungera på bästa sätt behöver alla bidra med positivitet och en smula humor i det dagliga samarbetet. Det är genom ett utpräglat gott samarbete som vi når anläggningens mål.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svenstigs Bil med Bemanningspoolen och tror du att den annonserade tjänsten kan passa dig är du välkommen att ansöka via länken i annonsen. Vi kan tyvärr inte motta ansökningar via mail.

Skicka gärna din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före 
sista ansökningsdag, 30 augusti. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Bemanningspoolen.

Vi ser fram emot Din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se