Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

IT TEKNIKER TILL TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trioworld expanderar och erbjuder dig möjligheten att förenkla komplex IT i en stimulerande miljö tillsammans med kompetenta kollegor. Hos oss kommer du att växa och utvecklas i din karriär inom ett dynamiskt företag med stark entreprenörsanda. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder
Som medarbetare på Trioworld blir du en del av ett företag som aldrig slutar att utvecklas, som vill bidra till att skapa hållbara lösningar, minska klimatpåverkan och göra produkter effektivare och säkrare. Re-thinking plastic, vår tagline, sänder en tydlig signal om vårt starka engagemang för hållbarhet. Här erbjuds du en anställning i en internationell koncern med världsledande varumärken och produkter som produceras i en toppmodern produktionsanläggning. Vi står inför spännande utmaningar och fortsätter att skapa en IT-organisation i framkant. Här får du en fantastisk möjlighet att få bli en del av vårt erfarna team som supporterar och vägleder våra användare i den pågående digitaliseringen. Vi tror att du med din personlighet och vilja att utvecklas kan bidra till vår fortsatta resa.

VEM ÄR DU?

I denna roll kommer du att bli en del av vår IT organisation som idag består av en IT-tekniker, en driftansvarig, två systemspecialister och en Group IT-chef. Som IT-tekniker arbetar du i första hand med vår löpande ärendehantering, men du kommer också kunna få olika arbetsuppgifter kopplat till vår löpande drift- och systemförvaltning. I ditt dagliga arbete ingår att:
  • supportera våra användare i IT- relaterade frågor via telefon, remote och on-site.
  • hantera både 1:st och 2:nd line ärenden på en bred nivå; allt från lösenordsbyte, hård -och mjukvarusupport, klientsupport och applikationssupport till felsökning av Windows servrar
  • koordinering och kontakt med 3:e parts leverantörer
  • delta i olika IT-projekt
Klimatet är positivt och utvecklande och vi tror att du kommer känna att du har en hög grad av frihet samtidigt som du alltid har kunniga och kompetenta kollegor vid din sida.

Din profil
Vi söker en engagerad individ i början av sin IT-karriär eller med några års erfarenhet i branschen. En eftergymnasial IT-utbildning är meriterande, men inget krav. Du är noggrann, lösningsorienterad och nyfiken, med en förståelse för vikten av struktur och en förmåga att lösa problem grundligt. Du har en stark drivkraft att ständigt förbättra och säkra IT-miljön. I din roll kommer du att ha många kontaktytor, vilket gör att du värdesätter och behärskar effektiv kommunikation och samarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, då vi har enheter utanför Sverige. Vi ser gärna att du har allmänna kunskaper inom något av följande områden:
  • Office 365 och relaterade tjänster
  • Windows 10 och 11
  • Administration i Active Directory och Microsoft Entra ID
  • Nätverk
  • Windows Server
  • Felsökning av hårdvara och kringutrustning
  • Microsoft Configuration Manager och Intune
  • Att arbeta i ärendehanteringssystem
VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt mobil 0730-821 230 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om trioworld
Trioworld skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer.
Tillsammans med våra kunder tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi har 17 produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, Frankrike,
Storbritannien, Tyskland och Kanada. I Sverige, Danmark och Frankrike har vi tre återvinningsanläggningar. Tillsammans är vi mer än 1800 medarbetare och har en omsättning på 11 MSEK.

Våra
produkter säljs över hela världen.

Vi består av sex divisioner där Trioworld Smålandsstenar AB ingår i division
Sträckfilm, tillsammans med våra bolag i holländska Apeldoorn, franska Ombrée d´Anjou, engelska Telford & Wolverhampton samt försäljningskontor i
Tyskland och Finland. Med i vår division finns även det svenska återvinningsföretaget Reviva Plastic i Korsberga.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.